Κατηγορίες
Super League 1

Super League U17 : Νίκησε στον πρώτο τελικό ο ΠΑΟΚ (photos)

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να επικρατήσει με 2-1 του Ολυμπιακού στη παράταση και να πάρει τη πρόκριση για το Final Four, από… σήμερα.

Οι δύο ομάδες έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο, απελευθερωμένο, με ευκαιρίες εκατέρωθεν, δυναμισμό και πάθος επί 90 λεπτά.

Ο Ολυμπιακός ήταν ανώτερος του ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο ο δικέφαλος του βορρά είχε τη μεγάλη στιγμή με τον Σνάουτσνερ να στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι.

Λίγο μετά την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 51′, ο Φίλης έσπασε την μπάλα στον Πνευμονίδη, εκείνος μετά από ατομική ενέργεια είδε τον Δαρβίρα που άνοιξε το σκορ για 1-0.

Οι ισορροπίες άλλαξαν στο 70ο λεπτό, όταν ο Κουρακλής, ανέτρεψε εκτός περιοχής τον επιθετικό του ΠΑΟΚ και ο διαιτητής του έδειξε την κόκκινη κάρτα.

Στο 86′ έφτασε στην ισοφάριση με την κεφαλιά του Χατσίδη, έπειτα από την σέντρα του Κεσίδη. Κάπως έτσι το ματς οδηγήθηκε στην παράταση με τον ΠΑΟΚ να επικρατεί και να καταφέρνει τελικά να μετουσιώσει σε άλλο ένα γκολ την υπεροχή του. Στο 115′ ο Παπαγεωργίου βρήκε ωραία τον Τσομπάνη κι αυτός πλάσαρε για το τελικό 2-1.

δείτε φωτογραφίες ΕΔΩ

Συνθέσεις

ΠΑΟΚ : Τσιντσόλης, Τσιότας (57′ Τσομπάνης), Πολυκράτης, Πανικίδης, Κοσίδης (98′ Καλιόγλου), Σνάουτσνερ, Κεσίδης, Παπαγεωργίου, Χατσίδης, Καραϊωάννου (72′ Καλαϊτσίδης), Πολιτάκης (106′ Βρύζας)

Ολυμπιακός : Κουρακλής, Κουτσόπουλος (88′ Παυλάκης), Αλαφάκης, Πλιώνης (71′ Σουλανιάκου), Δάμα (77′ Παναγάκος), Φίλης, Λίγδας (46′ Δαρβίρας), Λιατσικούρας (105′ Μανιός), Κωστούλας, Μουζακίτης, Πνευμονίδης (71′ Μακρής).

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected