Κατηγορίες
Basket

Στο 12-4 οι Bucks με φανταστικό Giannis (vid)

Απίθανη εμφάνιση πραγματοποίησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, οδηγώντας τους Μιλγουόκι Μπακς στη 12η νίκη τους σε 16 φετινά παιχνίδια, με 119-111 επί των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς. Ο Greek Freak πέτυχε 37 πόντους και ήταν ασταμάτητος.

Τα «ελάφια» ξεκίνησαν δυνατά, αλλά οι Μπλέιζερς δεν επέτρεψαν να ξεφύγει το σκορ και το πρώτο 12λεπτο έληξε 30-32 για την ομάδα του Πόρτλαντ.

Με πλουραλισμό στην επίθεση, οι Μπλέιζερς παρέμεναν μπροστά στο σκορ, στις αρχές του δεύτερου 12λεπτου, αλλά οι Μπακς βρήκαν πολύτιμες βοήθειες από τους παίκτες του πάγκου, και στο ημίχρονο βρήκε τους γηπεδούχους να προηγούνται 63-61. Η πιο θεαματική στιγμή του πρώτου μέρους ήταν το τρομερό κάρφωμα του Αντετοκούνμπο, μπροστά στον Νούρκιτς.

Στην τρίτη περίοδο οι Μπακς επιχείρησαν να χτίσουν μια διαφορά, με τους Λόπεζ και Αντετοκούνμπο να βρίσκουν ρυθμό, αλλά οι Μπλέιζερς δεν επέτρεψαν να μεγαλώσει πολύ η ψαλίδα.

Η απουσία του Λίλαρντ και η έλλειψη λύσεων στοίχισαν στην ομάδα του Πόρτλαντ, η οποία δεν μπορούσε να βρει λύσεις στο μαρκάρισμα του Γιάννη, ο οποίος έβαλε 19 πόντους στο τρίτο 12λεπτο. Στα μέσα της τέταρτης περιόδου, ο Έλληνας φόργουορντ πέτυχε κρίσιμα καλάθια, με τη νίκη να μένει στο Μιλγουόκι με 119-111.

Ο Αντετοκούνμπο έψαχνε μια σπουδαία εμφάνιση και τα κατάφερε, πετυχαίνοντας 37 πόντους, παρά το γεγονός ότι ήταν και πάλι άστοχος στις βολές. Ο Greek Freak είχε 16/23 δίποντα και 5/12 βολές, ενώ μάζεψε 7 ριμπάουντ, μοίρασε 6 ασίστ, είχε δύο κλεψίματα κι ένα λάθος σε 35:05 λεπτά παιχνιδιού.

Παράλληλα, την πρώτη του εμφάνιση φέτος έκανε ο Πατ Κόνατον καταγράφοντας 7 πόντους, με 2/5 σουτ, 1/4 τρίποντα, 2/2 βολές.

Με τον τραυματία Ντέμιαν Λίλαρντ εκτός μάχης, οι Μπλέιζερς στηρίχτηκαν στον Άνφερνι Σίμονς, που πέτυχε 29 πόντους με 3 τρίποντα, 4 ριμπάουντ, 5 ασίστ.

Πηγή : onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected