Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

Sportsup.gr και Διεπιστημονικό Θεραπευτικό Κέντρο για τρίτη χρονιά μαζί!

Στο sportsup.gr είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για το γεγονός πως η ομάδα συνεργατών «μεγαλώνει» καθημερινά και μάλιστα με τη συμμετοχή επιχειρηματιών, επαγγελματιών, επιστημόνων και γενικά προσώπων από όλους τους κλάδους της καθημερινότητας, με στόχο να δώσουμε στον αναγνώστη τις πιο ιδανικές λύσεις και επιλογές.

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε την επέκταση της συνεργασίας μας με το Διεπιστημονικό Θεραπευτικό Κέντρο, που εδρεύει στην πόλη της Βέροιας και συγκεκριμένα στην οδό Θεσσαλονίκης 43!

Ένας χώρος, απόλυτα ιδανικός και εναρμονισμένος με τις ανάγκες γονέων, επισκεπτών και βεβαίως των παιδιών, με το κατάλληλο επιστημονικό προσωπικό που έχει τις απαραίτητες γνώσεις και την εμπειρία πάνω σε τέσσερις τομείς.

Αυτοί είναι :

  • Λογοθεραπεία
  • Εργοθεραπεία
  • Ψυχολογική Υποστήριξη σε παιδιά και γονείς
  • Ειδική Διαπαιδαγώγηση

Ευχόμαστε στον Διευθυντή του Διεπιστημονικού Θεραπευτικού Κέντρου κ. Στέφανο Τσίλη αλλά και σε όλο το προσωπικό υγεία, μακροημέρευση και πολλές επαγγελματικές επιτυχίες!

Τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι το 23310 20120 και το 6947253330, ενώ μπορείτε να επισκεφτείτε τη σελίδα του Κέντρου στο facebook ΕΔΩ

error: Protected