Κατηγορίες
Αθλήματα

Πρωταθλήτρια στο Ortisei η Σακελλαρίδη!

Η Σαπφώ Σακελλαρίδη και η Ekaterina Ovcharenko επικράτησαν στον σημερινό τελικό της indoor διοργάνωσης της Iταλίας της Μεξικανής Maria Fernanda Navarro Oliva και της Αμερικανίδας Taylor Ng με 6-2, 6-4, για να κατακτήσουν τον τίτλο στο Ortisei της βόρειας Ιταλίας.

Όπως αναφέρει το tennisnews, η 19χρονη Ελληνίδα τενίστρια, η οποία βρίσκεται στο Νο.306 της παγκόσμιας κατάταξης της WTA στα μονά και στο Νο.250 στα διπλά, κατέκτησε τον 5ο φετινό της τίτλο σε διοργάνωση της ITF στα διπλά – 4ο σε 25άρι τουρνουά – και 9ο συνολικά στην καριέρα της. Στα μονά έχει κερδίσει 3 ακόμα τίτλους, όλους φέτος και όλους σε διοργανώσεις της κατηγορίας των 15.000 δολαρίων.

Αυτή την εβδομάδα, Σακελλαρίδη και Ovcharenko πέτυχαν 4 νίκες. Στον 1ο γύρο είχαν αποκλείσει τις Ιταλίδες Verena Hofer και Lara Pfeifer με 6-1, 6-3, ενώ στα προημιτελικά είχαν αποκλείσει τη Ρουμάνα Cristina Dinu και την Ιταλίδα Lisa Pigato με 6-1, 6-4.

Στα ημιτελικά έδωσαν το δυσκολότερο παιχνίδι τους, όπως αποδείχτηκε και στη συνέχεια της εβδομάδας, απέναντι στην Πολωνή Weronika Falkowska και την Ισπανίδα Eva Guerrero Alvares, τις οποίες κέρδισαν με 6-7 (6), 6-3, 14-12, σε ένα παιχνίδι που χρειάστηκαν το 5ο match point τους για να ολοκληρώσουν την ανατροπή και να πάρουν τη νίκη.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected