Κατηγορίες
Basket

Σόου Giannis στη νίκη των Bucks (vids)

Με νέα μεγάλη εμφάνιση από το Γιάννη Αντετοκούνμπο οι Μιλγουόκι Μπακς επανήλθαν στο δρόμο των επιτυχιών, κερδίζοντας με 117-102 τους Κλίβελαντ Καβαλίερς στο «Fiserv Forum».

Όπως αναφέρει το basketa.gr, ο «Greek Freak» συνδύασε ουσία και θέαμα με 38π. με εννέα καρφώματα, μαζί με εννέα ριμπάουντ, έξι ασίστ και δύο κοψίματα. Ο Τζεβόν Κάρτερ είχε 18π., ο Μπόμπι Πόρτις 14π. και οκτώ ριμπάουντ και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο ένα ριμπάουντ στα 3.03’ που έμεινε στο παρκέ. Ο Ντόνοβαν Μίτσελ με 29π. και ο Ντάριους Γκάρλαντ με 20π., τέσσερα ριμπάουντ και τρεις ασίστ ξεχώρισαν από τους εκπροσώπους του Οχάιο.

Οι Σικάγο Μπουλς, χωρίς τον Κώστα Αντετοκούνμπο στην αποστολή, έχασαν με 123-119 από τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ στο «Paycom Center» παρά τους 30π. του Ντε Μαρ Ντε Ρόζαν, τους 27π., τα πέντε ριμπάουντ και τις ισάριθμες ασίστ του Ζακ Λαβίν και το «διπλό» Νίκολα Βούτσεβιτς με 13π. και ισάριθμα ριμπάουντ. Ο Σάι Γκίλτζιους Αλεξάντερ με 30π., οκτώ ριμπάουντ και εφτά ασίστ ηγήθηκε των «βροντών». Ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι τελείωσε με 15π. και έξι ριμπάουντ και ο Τζος Γκίντεϊ με 10π., δεκατρία ριμπάουντ και εννέα ασίστ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected