Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική : Κέρδισε την ένσταση η Αγία Παρασκευή, βαριά τιμωρία για τον Πόρο

Η Αγία Παρασκευή είχε καταθέσει ένσταση για την συμμετοχή του Ηρακλή Καλαμιώτη για το παιχνίδι με τον Πόρο, όπου ηττήθηκε με 0-1 στη πρεμιέρα της Γ’ Εθνικής και σήμερα δικαιώθηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ.

Αυτό σημαίνει πως ο Πόρος χάνει το παιχνίδι με 0-3, αφαιρούνται τρεις βαθμοί από την βαθμολογία του πρωταθλήματος και δέχεται χρηματική ποινή 1.000 ευρώ, με τους «μπλε» πλέον παρά τις δύο νίκες του, μετά την απόφαση, αν είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με μηδέν βαθμούς!

Η απόφαση της ΕΠΟ :

«Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε κατά την τελευταία της συνεδρίαση την ακόλουθη απόφαση.

Δέχεται την από 14.11.2022 ένσταση του σωματείου «Α.Ο. Αγίας Παρασκευής», για αντικανονική συμμετοχή του ποδοσφαιριστή, Ηρακλή Καλαμιώτη, στον αγώνα που διεξήχθη στις 13.11.2022, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, μεταξύ των σωματείων «Α.Ο. Πόρου» και «Α.Ο. Αγίας Παρασκευής».

Επιβάλλει, σε βάρος του σωματείου «Α.Ο. Πόρος» τις εξής πειθαρχικές ποινές: α) απώλεια του ως άνω αγώνα με διαφορά τερμάτων 0-3, β) αφαίρεση 3 βαθμών από το βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου και γ) χρηματική ποινή, ύψους 1000 ευρώ.»

Η βαθμολογία

*με στοιχεία από το Grandsport.gr

error: Protected