Κατηγορίες
Basket

Σπουδαίος Giannis στη Νέα Υόρκη με νέο στιλ βολών! (vids)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πραγματοποίησε ακόμα μία μεγάλη εμφάνιση στο φετινό πρωτάθλημα του ΝΒΑ, αυτήν τη φορά στο «Madison Square Garden».

Ο Greek Freak ήταν καταπληκτικός, χωρίς υπερβολές, χωρίς να πιεστεί στα όριά του και αν είχε αποφύγει τα δύο φάουλ στο φινάλε, θα είχε αγγίξει το τέλειο.

Επιτέθηκε τις στιγμές που ένιωσε δυνατός, έφτιαξε πάρα πολλά σουτ για τους συμπαίκτες του, ήταν συνεπής στην άμυνα και στο τέλος της βραδιάς ήταν και νικητής σε ένα γήπεδο που απολαμβάνει, με καλή επίδοση από τη γραμμή των βολών στην οποία άλλαξε για ακόμα μία φορά στιλ εκτέλεσης. Έπαιρνε τον χρόνο του, έπαιρνε μαζί και μερικές βαθιές ανάσες, απέφευγε το στροβίλισμα της μπάλας και απλώς την έστελνε στο διχτάκι χωρίς να χαμηλώνει πολύ τα πόδια του.

Στα χαμηλά έμεινε ο Μπρουκ Λόπεζ (9π., έξι ριμπάουντ), δεν αγωνίστηκε ο Θανάσης Αντετοκούνμπο.

Ο Αρ Τζέι Μπάρετ αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ των Νεοϋορκέζων με 26π. Ο Τζούλιους Ραντλ τελείωσε με 18π. αλλά με 8/24 σουτ εντός παιδιάς, συν οκτώ ριμπάουντ και πέντε ασίστ, ο Μίτσελ Ρόμπινσον με 15π. και είκοσι ριμπάουντ και ο Τζέιλεν Μπράνσον με 17π., πέντε ριμπάουντ και ισάριθμες ασίστ.

*basketa.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected