Κατηγορίες
Διάφορα

Απίστευτο : Άνδρας πήγε στο σπίτι παιδοβιαστή, τον σκότωσε και φεύγοντας χτυπήθηκε από αυτοκίνητο και πέθανε (vid)

Στην Ιρλανδία, ένας άνδρας πήγε στο σπίτι ενός παιδόφιλου που είχε προηγουμένως εκτίσει την ποινή του, τον σκότωσε, και φεύγοντας χτυπήθηκε από αυτοκίνητο και σκοτώθηκε.

Σύμφωνα με την Irish Mirror, ο παιδόφιλος Chris Mooney, ο οποίος εξέτισε πενταετή κάθειρξη για βιασμό ενός αγοριού, δολοφονήθηκε από τον 37χρονο Kieran Hamill. Του προκάλεσε 12 τραύματα με μαχαίρι.

Μετά τη δολοφονία, ο άνδρας τράπηκε σε φυγή από το σημείο, αλλά στο δρόμο για το σπίτι χτυπήθηκε από αυτοκίνητο. Υπέκυψε αργότερα στα τραύματά του. Η τοπική αστυνομία πιστεύει ότι το συμβάν ήταν δυστύχημα και όχι απόπειρα αυτοκτονίας του Χάμιλ.

Πάντως σύμφωνα με την ιρλανδική εφημερίδα οι αρχές υποπτεύονται ότι ο Hamill βρισκόταν στο σπίτι του Mooney για αρκετές ώρες πριν σημάνει ο συναγερμός.

Πιθανολογείται ότι ένας συγγενής του Mooney – ο οποίος είχε γίνει ερημίτης μετά την αποφυλάκισή του γύρω στο 2010, αφού εξέτισε την ποινή – πήγε στο σπίτι του γύρω στις 6.20 π.μ. και διασταυρώθηκε με τον Hamill την ώρα της δολοφονίας. Πηγές λένε ότι υπήρχαν σημάδια ότι το σπίτι είχε λεηλατηθεί και το δωμάτιο όπου έγινε η επίθεση ήταν γεμάτο με το αίμα του θύματος.

Επίσης σύμφωνα με τα στοιχεία που συνέλεξε η εφημερίδα ο Hamill, ο οποίος αντιμετώπιζε τρεις ποινικές κατηγορίες, το έβαλε στα πόδια μόλις ο συγγενής μπήκε στο σπίτι. Ο Hamill στη συνέχεια διέφυγε με τα πόδια και περπάτησε περίπου δύο χιλιόμετρα προς το Culloville, αλλά χτυπήθηκε από ένα αυτοκίνητο καθώς έφτασε στη γέφυρα Ballynacarry που διασχίζει τον ποταμό Fane και συνδέει το Monaghan με το Armagh.

*gazzetta.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected