Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Super League 2

Εμφάνιση που άφησε υποσχέσεις για τον Ηρακλή Λάρισας, 1-1 απέναντι στην Μακάμπι Χάιφα (photos)

Ένα πολύ δυνατό φιλικό παιχνίδι έδωσε η ΠΑΕ Ηρακλής Λάρισας το μεσημέρι της Παρασκευής (2/12) στη Νέα Μεσημβρία και στο προπονητικό κέντρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κόντρα στην Μακάμπι Χάιφα που αυτές τις ημέρες είναι στη χώρα μας για προετοιμασία και φιλικά παιχνίδια.

Η Λαρισινή ομάδα παρά τις πολλές απουσίες που είχε στο συγκεκριμένο τεστ, παρουσιάστηκε άκρως ανταγωνιστική απέναντι σε μία κορυφαία ομάδα που τα τελευταία χρόνια κατακτά το πρωτάθλημα Ισραήλ και μετέχει στο Champions League.

Το τελικό 1-1 διαμορφώθηκε με το πανέμορφο γκολ του Δημήτρη Τασιούλη στο 11’ και την Μακάμπι Χάιφα να ισοφαρίζει με τον Abu – Fani σε «νεκρό» χρόνο (είχαν υπερβεί τα λεπτά των καθυστερήσεων) αφού μετά το 1-1 ο ρέφερι σφύριξε αμέσως για τελευταία φορά.

Το ματς διεξήχθη σε ένα εξαιρετικό γήπεδο με ηλιοφάνεια.

Οι παίκτες του κ. Παναγιώτη Διλμπέρη παρουσιάστηκαν ευδιάθετοι και με ένα πολύ ωραίο σουτ από τον Τασιούλη άνοιξαν το σκορ στο 11’ για το 1-0. Νωρίτερα στο 5’ ο Μπάμης παραλίγο να σκοράρει από πλεονεκτική θέση.

Ο Ηρακλής Λάρισας έβαλε δύσκολα στον αντίπαλο που αγωνίστηκε με όλους τους βασικούς του παίκτες. Ο προπονητής της Μακάμπι, μοίρασε τον χρόνο συμμετοχής στους παίκτες του (αγωνίστηκαν από ένα ημίχρονο). Μία ακόμη καλή στιγμή είχε ο Ηρακλής με τον Συρεγγέλα. Η εικόνα του ματς δεν άλλαξε στο πρώτο μέρος με τον Ηρακλή να πιέζει, να έχει αρκετή ώρα τη μπάλα στα πόδια του και συχνά πυκνά να δημιουργεί «ρήγματα» στην αντίπαλη άμυνα. Γενικότερα είχε και άλλες προϋποθέσεις για γκολ και δεν φάνηκε να υπάρχει ιδιαίτερη διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Στην επανάληψη η Μακάμπι Χάιφα ανέβασε «στροφές» και πίεσε τον Ηρακλή στο μισό γήπεδο, με την Λαρισινή ομάδα να έχει εξαιρετική αμυντική λειτουργία. Και εκεί που όλα έδειχναν πως το 1-0 θα αποτελέσει το σκορ του φιλικού αγώνα, στον επιπλέον χρόνο των καθυστερήσεων και έχοντας υπερβεί και τα επιπλέον λεπτά, ο Abu – Fani με σουτ έκανε το 1-1 που ήταν και το τελικό σκορ.

Πολύ καλή εμφάνιση για τον Ηρακλή που αφήνει υποσχέσεις για τη συνέχεια του πρωταθλήματος της Super League 2. Να θυμίσουμε πως αυτή την εβδομάδα η Λαρισινή ομάδα θα κάνει το καθιερωμένο της ρεπό και επιστρέφει ξανά στις επίσημες υποχρεώσεις την ερχόμενη εβδομάδα με τον ΠΑΟΚ Β’ εκτός έδρας.

Διαιτητική τριπλέτα: Τικόζογλου, Κορώνας, Τυριακίδης.

Συνθέσεις

Ηρακλής Λάρισας (Παναγιώτης Διλμπέρης): Παπαγιάννης, Γκουγκούδης, Λαγωνίδης, Καψάλης Σ., Γαργάλας, Ευθυμιάδης, Μπάμης, Λεσάι, Τσιμίκας, Συρεγγέλας, Τασιούλης. Έπαιξαν και οι: Κουτζαβασίλης, Αγγελούλης, Καμπέρης, Αλτάνης, Σούμπασης, Κουτσιούδης.

Μακάμπι Χάιφα (Barak Bachar): Roi, Seck, Ofri, Sun, Ali, Maor, Omer, Mavis, Frantzdy, Raz, Yarin. Έπαιξαν και οι: Royie, Sean, Rami, Inon, Pierre, Abu-Fani, Tjaronn, Nikita, Din, Hamza, Yonatan, Zin Ben.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected