Α ΕΠΣ Ημαθίας

Παναγιώτα Μαυροπούλου : “Μόνο λίγοι ξέρουν το δράμα που περνάει ο Νιογκάνα Σο”

Η πρώην πρόεδρος του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας (για την ίδια είναι βάσει καταστατικού ακόμη στο συγκεκριμένο πόστο) Παναγιώτα Μαυροπούλου, πόσταρε στα social media, αναφερόμενη στον Νιογκάνα Σο, τον πρώην παίκτη των “κυανολεύκων”, ο οποίος (σύμφωνα με την ίδια) δεν μπορεί να αγωνιστεί πουθενά καθώς δεν μπορεί να πάρει την ελευθέρας του.

Η ίδια εξηγεί :

“Αυτός είναι ο Swo είναι ένα παιδί από την Σενεγάλη ο Swo είναι Μουσουλμάνος και πιστεύει στον Αλλάχ η πίστη του είναι πολύ μεγάλη στον δικό του θεο…..

Εγώ είμαι Η Γιώτα από την Ελλάδα….

Εγώ είμαι Χριστιανή ορθόδοξη και έχω μεγάλη πίστη στον δικό μου θεό!

Τον Swo τον γνώρισα όταν πήγα για πρώτη φορά να υπηρετήσω την Ομάδα της καρδιάς μου τον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας……

Ο Swo το ίδιο ο καλύτερος παίκτης με διάφορα ο καλύτερος όμως….. Τον ήθελαν και τον θέλουν όλες οι ομάδες του νόμου μας και οχι μονο γιατί απλά δεν υπάρχει είναι μάγος της μπάλας!!!!!

Όταν μετά από 4 Χρονια θητείας μου στην ομάδα ως μέλος της διοίκησης και στην συνέχεια σαν πρόεδρος κατάλαβα πως δεν παίζει ρόλο το σε ποιον Θεό πιστεύεις αλλά η πραγματική αγάπη που μπορεί να σου δώσει ένας καλός φίλος μέσα από τον αθλητισμό…

Έμαθα να αγαπάω δίπλα του λοιπόν να μην με νοιάζει η θρησκεία το χρώμα και η καταγωγή…

Με έβαλε στο σπίτι του και τον έβαλα στο δικό μου. Μου εμπιστεύτηκε το παιδί του και όφειλα να το προσέξω σαν να είναι δικό μου….

Εγώ και ό Swo έχουμε ένα κοινό υπηρετήσαμε μια ομάδα για κάποια χρόνια με το αζημίωτο φυσικά αλλά την δεδομένη στιγμή δεν ανήκουμε σε αυτήν….. Η δική μου απόφαση ήταν επιλογηηηη…

Επέλεξα να απομακρυνθώ από το ποδόσφαιρο που ως γνωστόν όλοι εσείς ξέρετε ότι ήταν η ζωή μου και ο λόγος που άλλαξα την ζωή μου σε μια νύχτα ήταν η βρωμιά που υπάρχει πίσω από αυτό το άθλημα…

Ο Swo όμως αγαπάει το ποδόσφαιρο και σαν ποδοσφαιριστής δεν έχει να κάνει με τα διαπλεκόμενα της διαφθοράς….. Κάποιοι στέρουν με το έτσι θέλω το δικαίωμα σε αυτόν τον ποδοσφαιριστή να είναι μακριά από τα γήπεδα γιατί έτσι τους γουστάρει…. Επειδή εσείς οι πρόεδροι έχετε μια γελοία κόντρα μεταξύ σας στερείται το δικαίωμα του αθλητισμού από τους παικταραδες…… Ο Swo όμως δεν σταμάτησε να προπονείται κάθε μέρα τον πετυχενω σε ένα γήπεδο στην Θεσσαλονίκη πίσω από τρένα και χαίρομαι γι’αυτό…. Αυτό που με λυπεί όμως είναι ότι δεν έχει το δικαίωμα να αγωνιστεί!

Σταματήστε να γίνεστε ΝΤΑΒΑΤΖΙΔΕΣ δελτίων και άτομα που σας αγάπησαν πραγματικά και αγωνίστηκαν για εσάς και τις ομάδες σας να τα βοηθάτε να πάνε ένα σκαλί πιο πάνω! Ο αθλητισμός είναι εξέλιξη όχι στασιμότητα!

Το καταστατικό της ομάδας με έχει ακόμα πρόεδρο εγώ δίνω το δικαίωμα στον Swo να αγωνιστεί σε όποια ομάδα θέλει. Εσείς γιατί του το στερείται?

Είναι τιμή μου που είσαι φίλος μου.
Είναι τιμή μου που συνεργάστηκα μαζί σου.
Τελικά το ποδόσφαιρο έχει και καλά παιδιά όχι μόνο λαμόγια!

Θα βρεις τον δρόμο σου!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected