Κατηγορίες
BET

Στοίχημα Σαββάτου by koubanezos.gr : Αργεντινή – Αυστραλία έως 13.50

Οι δύο ομάδες δεν έχουν συναντηθεί ποτέ σε παρελθόν, είτε σε επίσημο, είτε σε ανεπίσημο παιχνίδι.

Αργεντινή

Νίκησε άνετα με 2-0 την Πολωνία. Στο πρώτο ημίχρονο η «αλμπισελέστε» είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και τις φάσεις, ώστε να ανοίξει το σκορ. Η πιο μεγάλη φάση ήταν το πέναλτι που κέρδισε ο Μέσι από τον Σέζνι, μετά τη χρήση του VAR, το οποίο εκτέλεσε ο Αργεντίνος σταρ με τον Πολωνό κίπερ να του λέει όχι. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η Αργεντινή στην πρώτη φάση που έκανε, με το πλασέ του Μακ Άλιστερ, πήρε προβάδισμα στο σκορ. Η Πολωνία δεν έδειξε κάποια αντίδραση, παρόλο που βρέθηκε πίσω στο σκορ, με εξαίρεση 1-2 φάσεις. Έτσι στο 67’ ο Άλβαρεζ έκανε το 2-0 για την Αργεντινή και κλείδωσε τη νίκη-πρόκριση για τους «16» του Μουντιάλ.

Δείτε επίσης: Super προσφορά* για το Παγκόσμιο Κύπελλο, εντελώς δωρέαν

Αυστραλία

Πήρε δύσκολη νίκη με 1-0 απέναντι στη Δανία. Στο πρώτο μέρος οι Αυστραλοί είχαν δώσει την πρωτοβουλία των κινήσεων στους Δανούς, ώστε να βρουν κάποια ευκαιρία στην κόντρα επίθεση. Χωρίς το κάτι ιδιαίτερο έμειναν στο 0-0 και πήγαν στο αποδυτήρια. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε το πλάνο της και στο 60΄ο Λέκι στην αντεπίθεση «χόρεψε» την άμυνα της Δανίας και έκανε το 1-0. Αυτό ήταν και το τελικό σκορ, αφού η Δανία δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει την υπεροχή της και η Αυστραλία πέρασε για δεύτερη φορά στους «16» του Μουντιάλ.

Δείτε επίσης: Μουντιάλ 2022 προγνωστικά – Καθημερινές στήλες από το koubanezos.gr

Προγνωστικά

Η Αργεντινή έχει πάρει το μάθημά της και δεν θέλει να την ξαναπατήσει. Θα μπει δυνατά και θα προσπαθήσει να καθαρίσει το παιχνίδι από νωρίς. Η Αυστραλία δύσκολα θα προβάλει αντίσταση.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο αλλά και περισσότερα προγνωστικά στο koubanezos.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected