Κατηγορίες
Διάφορα

Ο κτηνοτρόφος που βγάζει περισσότερα χρήματα από το YouTube παρά από τα ζώα του! (vid)

Μπορεί άραγε ένα παραδοσιακό επάγγελμα όπως αυτό του κτηνοτρόφου να συνδεθεί… με τις νέες τεχνολογίες; Η απάντηση είναι ναι.

Όπως αναφέρει το itspossible, ο Ian Pullen από το Ηνωμένο Βασίλειο είναι κτηνοτρόφος. Ξεκίνησε να ανεβάζει βίντεο σχετικά με τις καθημερινές δραστηριότητές του στο YouTube το 2018. Σήμερα το κανάλι του, Farmer P, έχει 38.000+ συνδρομητές.

Το αποτέλεσμα; Βγάζει περισσότερα χρήματα από το YouTube παρά από τα ζώα του.

«Πριν δυόμιση χρόνια πήρα ένα μήνυμα από την Google που έλεγε ότι ‘μόλις σας πληρώσαμε £47’. Από που ήρθαν αυτά αναρωτήθηκα. Η επόμενη πληρωμή ήταν £80 και έπειτα £300. Τώρα βγάζω περισσότερα από του YouTube παρά από τα 40 ζώα μου… ποιος να το έλεγε;» εξηγεί ο ίδιος.

Με τα χρήματα που κέρδισε από το YouTube αγόρασε καινούριο στάβλο και επένδυσε σε εξοπλισμό κάμερας, καθώς και σε ένα drone για εναέρια πλάνα.

«Είναι αρκετά αβέβαιοι καιροί για τους αγρότες και θα είναι και στο μέλλον. Αν μπορούν να βγάλουν χρήματα από το vlogging ενώ ταυτόχρονα εκπαιδεύουν το κοινό για τις δραστηριότητές τους και τη σημασία της παραγωγής τροφής και της προστασίας του περιβάλλοντος, τόσο το καλύτερο» τονίζει.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected