B ΕΠΣ Ημαθίας

ΕΠΣ Ημαθίας : Τα νεότερα για τον τραυματισμό του Γιάννη Σολάκογλου και οι ευχές από τους αντιπάλους

Στο Νοσοκομείο “Παπαγεωργίου” στη Θεσσαλονίκη νοσηλεύεται ο Γιάννης Σολάκογλου.

Ο άτυχος ποδοσφαιριστής του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας, που τραυματίστηκε μετά από σφοδρή σύγκρουση με τον τερματοφύλακα της Κίτρινης Θύελλας Πατρίδας, διακομίστηκε εσπευσμένα με το ασθενοφόρο, καθώς ήταν φανερό εξ αρχής πως ήταν κάτι σοβαρό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του sportsup.gr, οι εξετάσεις έδειξαν κάταγμα κνήμης-περόνης και όπως είναι φυσιολογικό, θα πραγματοποιηθεί άμεσα η επέμβαση για την αποκατάσταση.

Άπαντες είναι από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του ποδοσφαιριστή, που τις επόμενες ώρες θα περάσει έναν Γολγοθά, αλλά με την πάροδο του χρόνου όλα αυτά θα αποτελούν μια άσχημη ανάμνηση.

Καλή δύναμη Γιάννη!

Ανακοινώσεις από Πατρίδα, Αχιλλέα Νάουσας και Ζερβοχώρι

Η αντίπαλος σήμερα στην αναμέτρηση της 8ης αγωνιστικής της Β Ερασιτεχνικής, Κίτρινη Θύελλα Πατρίδας εξέδωσε νωρίτερα ανακοίνωση με τις ευχές στον νεαρό ποδοσφαιριστή.

Το ίδιο έπραξαν και οι Αχιλλέας Νάουσας και Άτλας Ζερβοχωρίου.

Αναλυτικά :

Αχιλλέας Νάουσας
Τις θερμότερες ευχές μας στον ποδοσφαιριστή του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας, Γιάννη Σολάκογλου για ταχεία ανάρρωση από τον τραυματισμό του, ευχόμαστε να επιστρέψει σύντομα υγιής και δυνατός στους αγωνιστικούς χώρους”

Άτλας Ζερβοχωρίου
Ο πρόεδρος, η διοίκηση, ο προπονητής και όλη η ομάδα του Άτλαντα Ζερβοχωρίου θα ήθελαν να ευχηθούν περαστικά και ταχεία ανάρρωση στον ποδοσφαιριστή της ομάδας Αγίας Βαρβάρας, Σολάκογλου Ιωάννη για τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του στο σημερινό παιχνίδι με την Πατρίδα. Του ευχόμαστε να επανέλθει σύντομα στα γήπεδα υγιής και ακόμη πιο δυνατός.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected