Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

Οι αγώνες Κυπέλλου ΑΕΚ, Ολυμπιακού και Παναθηναϊκό σήμερα στο “Barok” Coffee – Bar!

Το τριήμερο δράσης στο Κύπελλο Ελλάδας συνεχίζεται σήμερα με τρεις δυνατές αναμετρήσεις για την 1η αγωνιστική της φάσης των «16».

Το “Barok” Coffee-Bar μας προσφέρει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να απολαύσουμε τους αγαπημένους μας αγώνας, παρέα με το αγαπημένο μας ρόφημα, σε ένα ιδανικό περιβάλλον!

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Βόλο στη Λεωφόρο, σε μια ενδιαφέρουσα αναμέτρηση, με τους «πράσινους» να θέλουν να συνεχίσουν το φετινό σερί τους και στο Κύπελλο. Οι «κυανέρυθροι» δεν είναι αδιάφοροι στον θεσμό και θα ψάξουν το θετικό αποτέλεσμα.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο, θέλοντας να εμφανιστεί ακόμα καλύτερος μετά τη μίνι προετοιμασία του. Οι Περιστεριώτες ενδιαφέρονται για το Κύπελλο και θα φροντίσουν να βάλουν δύσκολα στους Πειραιώτες.

Το σημερινό πρόγραμμα κλείνει με το ματς στη Ριζούπολη, όπου η Κηφισιά φιλοξενεί την ΑΕΚ. Η Ένωση είναι το φαβορί στο ζευγάρι, παρά τις απουσίες της, αλλά η ομάδα των βορείων προαστίων έχει κάνει ήδη ζημιές στο Κύπελλο, αποκλείοντας Απόλλωνα Σμύρνης και ΟΦΗ.

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου

17:30 Παναθηναϊκός-ΝΠΣ Βόλος
19:30 Ολυμπιακός-Ατρόμητος
21:30 Κηφισιά-ΑΕΚ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected