Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Κύπελλο Ελλάδας : Με το…ενάμιση πόδι στα προημιτελικά ο Πανσερραϊκός!

Με το 1,5 πόδι στους «8» του Κυπέλλου είναι ο Πανσερραϊκός μετά την άνετη επικράτησή του με 3-0 απέναντι στον Απόλλωνα Πόντου.

Τα “Λιοντάρια” υποδέχτηκαν τους “κοκκινόμαυρους” στις Σέρρες για το πρώτο ματς των «16» του θεσμού και παρότι παρατάχθηκαν με αρκετές αλλαγές, έφτασαν στη νίκη που τους δίνει πολύ ισχυρό προβάδισμα πρόκρισης.

Στο 11′ από κάθετη του Μασκανάκη ο Κανίς με πλασέ έκανε το 1-0. Στο 51′ δημιουργός ήταν ο Κανίς, με τον Κατσαντώνη να σκοράρει με τακουνάκι, ενώ στο 79′ από πολύ ωραία ενέργεια του Στίνα, ο Σοφιανός με νέο τακουνάκι διαμόρφωσε το 3-0. Ο Απόλλων Πόντου είχε ευκαιρίες με τους Αραβίδη, Κωστίκα, αλλά δεν είχε την ουσία και, φυσικά, τις λύσεις από τον πάγκο…

Το κακό για τον Πανσερραϊκό είναι ότι έχασε λόγω τραυματισμού τον Δημητρίου. Ο Απόλλων Πόντου είδε τον Καλαϊτζίδη να αποχωρεί τραυματίας και τον Δαλιανόπουλο να κλείνει το ματς με πρόβλημα, χωρίς όμως να αντικαθίσταται.

Συνθέσεις

Πανσερραϊκός (Παύλος Δερμιτζάκης) : Κατσίκας, Ζέρης, Πεταυράκης, Καρασαλίδης (68′ Δημητρίου / 71′ λ.τ. Παντεκίδης), Θυμιάνης (68′ Σιόντης), Ανάκογλου, Γιανναράκης, Μασκανάκης (73′ Στίνα), Σοφιανός, Κατσαντώνης, Κανίς (58′ Μούργος).

Απόλλων Πόντου (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Πίτκας, Νάσερ, Αμαραντίδης, Μαλουμαντσοκό, Καλογέρης, Λαμπίρης, Μουμίν, Καλαϊτζίδης (54′ λ.τ. Μπελεβώνης), Κωστίκα (86′ Σαμπανίδης), Δαλιανόπουλος, Αραβίδης.

Το πανόραμα των πρώτων αγώνων

Τετάρτη 14/12

Απόλλων Παραλιμνίου – ΑΟ Αγίου Νικολάου  2-2
Καλαμάτα – ΠΑΟΚ  0-2
Λαμία – Καλλιθέα  1-1

Πέμπτη 15/12

Παναθηναϊκός – ΝΠΣ Βόλος  3-0
Ολυμπιακός – Ατρόμητος  4-1
ΠΑΕ Κηφισιά – ΑΕΚ  0-2

Παρασκευή 16/12

Πανσερραϊκός – Απόλλων Πόντου  3-0
Λεβαδειακός – Άρης (16.00)

*με στοιχεία από το FL News

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected