Αθλήματα

Στον ημιτελικό του Monastir ο Σακελλαρίδης, εκτός τετράδας η Λάκη στη Τυνησία

Ακόμα μια δυνατή νίκη σημείωσε ο Στέφανος Σακελλαρίδης, κερδίζοντας αυτή την φορά τον Ιταλό Stefano Battaglino με 6-3, 6-4 σε μια ώρα και 32 λεπτά, πετώντας μέχρι την 4άδα του τουρνουά.

Για μια θέση στον τελικό, θα κοντραριστεί με τον Omnl Kumar από τις Η.Π.Α, ο οποίος βρίσκεται μάλιστα και στο Νο.1 του ταμπλό.

Όπως αναφέρει το tennisnews, ο Έλληνας τενίστας με συμπαίκτη τον αδερφό του Δημήτρη Σακελλαρίδη, αγωνίστηκαν και στα διπλά, φτάνοντας έως τον ημιτελικό, εκεί όπου ηττήθηκαν από τους Νο.1 Bogdan Bobrov και Neil Oberleltner, με 6-3, 6-1.

Έμεινε εκτός ημιτελικού η Λάκη στη Τυνησία

Ολοκληρώθηκε η προσπάθεια της Μιχαέλας Λάκη στο 25άρι τουρνουά της Τυνησίας, η οποία ξεκίνησε από τα προκριματικά φτάνοντας έως την τελική 8άδα.

Πολύ καλή εβδομάδα πραγματοποίησε η Μιχαέλα Λάκη, καθώς μετά από τις 2 νίκες που σημείωσε στα προκριματικά, μπήκε στο κυρίως ταμπλό και με ακόμα 2 νίκες κατάφερε να φτάσει έως τα προημιτελικά.

Εκεί, αγωνίστηκε απέναντι στην Γαλλίδα Νο.6 του ταμπλό Alice Robbe, από την οποία ηττήθηκε έπειτα από 1 ώρα και 38 λεπτά αναμέτρησης, με 6-4, 6-2.

Στο ταμπλό των διπλών, μεγάλη πρόκριση πήρε στον τελικό η Σαπφώ Σακελλαρίδη η οποία μαζί με την Chiara Scholl από την Αμερική, επικράτησαν των, Maria Timofeeva και Ksenia Zaytseva, με 6-2, 6-4.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected