Κατηγορίες
Super League 2 - Μεταγραφές

Super League 2 : Δύο μεταγραφές ανακοινώνουν τα Χανιά

Ποδοσφαιριστής των Χανίων μπορεί να θεωρείται ο Μανώλης Καλογεράκης. Ο έμπειρος τερματοφύλακας επιστρέφει μετά από 11 χρόνια στην ομάδα της πόλης του, ενώ στα…σκαριά είναι και η προσθήκη του Αντώνη Μπουρσέλη.

Όπως αναφέρει το athlitiko, ο Καλογεράκης έλυσε το συμβόλαιο του με την Επισκοπή κι έτσι αναμένεται να υπερασπιστεί την εστία της ομάδας των Χανίων, τα οποία βλέπουν στο πρόσωπο μία αξιόπιστη λύση για τη θέση κάτω από τα δοκάρια. Ούτως ή άλλως, η ανάγκη απόκτησης τερματοφύλακα είχε κριθεί μεγάλη, οπότε ο Καλογεράκης μαζί με τους Κατσιμήτρο, Πενταράκη και Δεσποτόπουλο θα συνθέσουν πλέον την τετράδα των τερματοφυλάκων στα Χανιά.

Ο Καλογεράκης έδειξε ότι ήθελε πολύ να επιστρέψει στα Χανιά, προχωρώντας στη λύση του συμβολαίου, το οποίο είχε διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι, με την ομάδα της Επισκοπής. Οπως είναι γνωστό τα τελευταία χρόνια πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις και πιστώνεται σίγουρα την περσινή πολύ καλή σεζόν της ομάδας του Ρεθύμνου στην Super League 2. Ήταν στον ΑΟ Χανιά μέχρι την περίοδο 2011-12 στη Γ’ Εθνική, ακολουθώντας από εκεί και πέρα ομάδες με ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο όπως η Δόξα Δράμας, ο Πανιώνιος, ο Απόλλων Καλαμαριάς (Πόντου) και ο Εργοτέλης. Επίσης, πέρασε δύο φορές από την Επισκοπή, καθώς ήταν στο ρόστερ της από το β’ μισό της περιόδου 2012-13 μέχρι το τέλος της σεζόν 2013-14. Ακόμα, αγωνίστηκε και στον ΠΑΟ Κρουσώνα.

Δικός της και ο Αντώνης Μπουρσέλης

Τα Χανιά αναμένεται να μπουν πολύ επιθετικά στη συνέχεια των ημερών στη μεταγραφική περίοδο, κάνοντας δικό τους όπως φαίνεται έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος για χρόνια αγωνίστηκε στον Εργοτέλη όπου αυτός δεν είναι άλλος από τον Αντώνη Μπουρσέλη. Τελευταίος σταθμός του 28χρονου (6/7/94) μέσου ο οποίος πάντως έχει τη δυνατότητα να παίξει σε αρκετές θέσεις του γηπέδου ήταν ο Αλμυρός στην Γ’ Εθνική στον οποίο μέχρι και πριν από λίγες ημέρες ήταν βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος.

Προηγουμένως ωστόσο ο Μπουρσέλης αγωνίστηκε για πέντε συνεχόμενα χρόνια στον Εργοτέλη αποτελώντας μια βασική του μονάδα. Μάλιστα, ήταν από τους πρωταγωνιστές που έφεραν μια ανάσα την τότε ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη από την επιστροφή της στη Super League πριν από δύο χρόνια.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected