Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ. Οι κρίσιμες ημερομηνίες αιτήσεων για το εκπαιδευτικό επίδομα των 400€

Οι Εργαζόμενοι που επιθυμούν να λάβουν κατάρτιση μέσω του Προγράμματος της ΔΥΠΑ με εκπαιδευτικό επίδομα 400€, μπορούν να προσέρχονται από τις 10.00πμ έως τις 18.00μμ στην Easy Education (Κεντρικής 5, 1ος Όροφος και Εληάς 1, 1ος Όροφος) στη Βέροια, για τις αιτήσεις συμμετοχής.

Ημερομηνία ολοκλήρωσης της διαδικασίας των αιτήσεων έχει οριστεί η 15η Ιανουαρίου 2023, ωστόσο είναι ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ να γίνουν όσο το δυνατόν πιο άμεσα καθώς κριτήριο είναι η σειρά προτεραιότητας.

Το ΚΔΒΜ Easy Education είναι αδειοδοτημένο και μετέχει επίσημα στο Μητρώο Παρόχων της Δ.ΥΠ.Α. (πρώην ΟΑΕΔ). Αυτή την περίοδο μάλιστα, υλοποιεί το πρόγραμμα αναβάθμισης δεξιοτήτων «νέας γενιάς» για 80.000 ανέργους, της Δ.ΥΠ.Α. με χρηματοδότηση από το Ταμείο Ανάκαμψης & Ανθεκτικότητας.

Τα βασικά βήματα και οι προϋποθέσεις για την υποβολή αίτησης στο νέο πρόγραμμα

1. Δικαίωμα υποβολής Αίτησης Συμμετοχής για εγγραφή στο Μητρώο Ωφελουμένων Εργαζομένων έχουν εργαζόμενοι οι οποίοι πληρούν τουλάχιστον τις εξής προϋποθέσεις:

  • Είναι μισθωτοί του ιδιωτικού τομέα.

  • Έχουν ηλικία άνω των 18 ετών.

  • Είναι απόφοιτοι τουλάχιστον υποχρεωτικής εκπαίδευσης.

Κάθε ενδιαφερόμενος έχει δικαίωμα να υποβάλει μια αίτηση συμμετοχής και να παρακολουθήσει ένα μόνο πρόγραμμα κατάρτισης.

2. Η υποβολή των Αιτήσεων Συμμετοχής των εργαζομένων στο έργο γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά. Ειδικότερα, κάθε ενδιαφερόμενος για να εγγραφεί στο Μητρώο Ωφελούμενων θα πρέπει:

  • Να συμπληρώσει και να υποβάλει μέσω της σελίδας voucher.gov.gr εισερχόμενος με κωδικούς TAXISnet, τη φόρμα «Αίτηση Συμμετοχής».

  • Να επισυνάψει τα παρακάτω δικαιολογητικά για την τεκμηρίωση των στοιχείων που δήλωσε στην «Αίτηση Συμμετοχής» του και τα οποία ο ωφελούμενος θα πρέπει να προσκομίσει, μετά την επιλογή του προγράμματος, στον πάροχο κατάρτισης της επιλογής του.

  • Αντίγραφο Δελτίου Ταυτότητας/Διαβατηρίου σε ισχύ.

  • Αντίγραφο απολυτηρίου, τουλάχιστον, Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης ή ανώτερου τίτλου σπουδών.

Υπεύθυνη Δήλωση μέσω gov.gr, στην οποία θα δηλώνει ότι:

α. Δεν παρακολουθεί ή/ και δεν έχει παρακολουθήσει άλλο πρόγραμμα κατάρτισης που υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας “Ελλάδα 2.0” με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης- NextGenerationEU, της δράσης 16913 Νέα στρατηγική για τη δια βίου μάθηση & το εθνικό σύστημα αναβάθμισης δεξιοτήτων.

β. Δεν έχει παρακολουθήσει πρόγραμμα κατάρτισης στο ίδιο αντικείμενο κατά τα τελευταία δύο (2) έτη πριν από τη δημοσίευση της παρούσας πρόσκλησης.

Κάθε πρόσθετο δικαιολογητικό (π.χ. πτυχίο γνώσης αγγλικής γλώσσας) που τυχόν απαιτεί το πρόγραμμα που θα επιλέξει σε δεύτερη φάση ο ωφελούμενος.

Επιπλέον Υπεύθυνες Δηλώσεις όπως αναφέρονται στη σχετική Πρόσκληση.

Όλα τα παραπάνω δικαιολογητικά, αναρτώνται στην ιστοσελίδα voucher.gov.gr από τον ωφελούμενο.

Να «διαφυλάξει» την αίτησή του σε ηλεκτρονικό μέσο, όπως επίσης και το αποδεικτικό της υποβολής της αίτησής του, το οποίο αναγράφει τον «Κωδικό Αριθμό Υποβολής Αίτησης Συμμετοχής» (ΚΑΥΑΣ), καθώς και την ακριβή ημερομηνία και ώρα υποβολής της. Ο κωδικός ΚΑΥΑΣ είναι αυστηρά προσωπικός και μοναδικός για κάθε αίτηση συμμετοχής, χορηγείται αυτόματα από το οικείο μηχανογραφικό σύστημα με την υποβολή της, αποτελεί το αποδεικτικό της υποβολής της και χρησιμοποιείται αντί για το ονοματεπώνυμο του αιτούντος σε όλα τα έγγραφα (Μητρώα, επιταγή κατάρτισης, κ.ά.).

Γιατί να επιλέξετε το ΚΔΒΜ Easy Education;

  • Το ΚΔΒΜ Easy Education είναι αδειοδοτημένο και μετέχει επίσημα στο Μητρώο Παρόχων της Δ.ΥΠ.Α. (πρώην ΟΑΕΔ). Αυτή την περίοδο υλοποιεί το πρόγραμμα αναβάθμισης δεξιοτήτων «νέας γενιάς» για 80.000 ανέργους, με χρηματοδότηση από το Ταμείο Ανάκαμψης & Ανθεκτικότητας, της Δ.ΥΠ.Α.

  • Πληρεί όλες τις προδιαγραφές που θέτει το τελευταίο θεσμικό πλαίσιο για την υλοποίηση προγραμμάτων κατάρτισης με 20 μόνιμους εργαζόμενους.

  • Έχει δυναμικότητα 187 ατόμων (δυνατότητα ταυτόχρονης παρακολούθησης προγραμμάτων ανά ώρα).

  • Διαθέτει 4 ιδιόκτητες πλατφόρμες τηλεκατάρτισης.

  • Διαθέτει αίθουσες διδασκαλίας 40 τ.μ., με διπλάσιο ποσοστό από το απαιτητό περί φυσικού αερισμού και φωτισμού

  • Είναι η μεγαλύτερη εκπαιδευτική δομή στο Ν. Ημαθίας με συνολικά 550 τ.μ. χώρων διοίκησης, εκπαίδευσης και υποδοχής και 3 δομές σε σημεία κλειδιά του ιστορικό κέντρου της Βέροιας, για να παρέχει εύκολη πρόσβαση στο σύνολο των εκπαιδευομένων της πόλης.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, παραμένουμε στη διάθεση σας!

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας:

Τηλ.: 2311110186

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected