Κατηγορίες
BET

Στοίχημα Πέμπτης by koubanezos.gr : Μπέτις – Μπιλμπάο προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Η αναμέτρηση Μπέτις – Μπιλμπάο ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Πέμπτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.

Μπέτις

Μετρώντας μία νίκη στα τελευταία πέντε ματς πρωταθλήματος, ήταν λογικό κάποια στιγμή η Μπέτις να βρεθεί εκτός τετράδας. Το 3-0 από τη Βαλένθια, μία εβδομάδα πριν το Μουντιάλ, έκατσε βαρύ στους Ανδαλουσιάνους που βρίσκονται στη λάθος πλευρά της τριπλής ισοβαθμίας με Μπιλμπάο και Ατλέτικο Μαδρίτης. Έπαιξε έξι ολόκληρα φιλικά στο διάστημα της διακοπής, τρία στη Λατινική Αμερική και τρία στην έδρα της. Έχασε πρώτα από τη Ρίβερ Πλέιτ (4-0) και μετά από την Κόλο Κόλο δύο φορές (5-0, 1-0). Στην συνέχεια, κέρδισε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 1-0, έφερε 1-1 με την Ίντερ και έκλεισε με ήττα από την Αταλάντα με 3-0. Για πρώτη φορά στην ιστορία της εκπροσωπήθηκε από πέντε παίκτες στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Μάλιστα, οι δύο (Ροντρίγκεζ, Πετσέλα) αναδείχθηκαν και πρωταθλητές κόσμου με την Αργεντινή. Με 17.000 φιλάθλους στο πλευρό της προετοιμάστηκε στην τελευταία προπόνηση για το τελευταίο ματς του 2022.

Δείτε επίσης: Εορταστική προσφορά* χωρίς κατάθεση μόνο για λίγες μέρες!

Μπιλμπάο

Για πρώτη φορά μετά από χρόνια, η Αθλέτικ Μπιλμπάο διεκδικεί την έξοδο όχι μόνο στην Ευρώπη αλλά και στο Champions League. Με τον Ερνέστο Βαλβέρδε στο τιμόνι έχει φτάσει την τέταρτη θέση, έχοντας ίδιους βαθμούς με Ατλέτικο και Μπέτις που ακολουθούν. Παράλληλα, όπως έκλεισε πριν τη διακοπή επέστρεψε κι από το Μουντιάλ, δηλαδή με νίκη στο κύπελλο. Πρώτα επικράτησε με 2-0 στην έδρα της Αλτζίρα κι έπειτα με 1-0, εκτός έδρας πάλι επί της Σεστάο. Αγγαρεία έκαναν οι Βάσκοι στην έδρα της ομάδας της τέταρτης κατηγορίας, με το τέρμα του Ραούλ Γκαρθία στο 32’ να κρίνει την αναμέτρηση. Ενδιάμεσα έδωσε τέσσερις φιλικές αναμετρήσεις στις οποίες έκανε το απόλυτο. Νίκησε τη Βαγιαδολίδ (2-0), την Τσίβας Γουαδαλαχάρα (2-0), την Μπούργος (3-0) και την Ουντινέζε (1-0). Ενισχύθηκε στα εξτρέμ με την απόκτηση του 20χρονου Κικάλα Μπάρι από την Πορτουγκαλέτε.

Δείτε επίσης: Καθημερινά προγνωστικά μπάσκετ με ένα κλικ

Προγνωστικά

Μάχη για να κλείσουν τη χρονιά στην τέταρτη θέση δίνουν οι δύο ομάδες. Είναι ισόβαθμες μαζί με την Ατλέτικο στους 24 βαθμούς, στο -2 από την τρίτη Σοσιεδάδ και στο +1 από την έβδομη Οσασούνα. Οι ισορροπίες είναι πολύ λεπτές και δύσκολα θα δούμε κάποια από τις δύο να ρισκάρει ιδιαίτερα. Από την άλλη, το ενδεχόμενο να τις αφήσει πίσω η Ατλέτικο θα τις οδηγήσει να παίξουν για τη νίκη κι όχι για την ισοπαλία.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο αλλά και περισσότερα προγνωστικά στο koubanezos.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected