Κατηγορίες
Διάφορα

Η χειρότερη είδηση στην ανατολή του 2023 : 28χρονη μητέρα από την Ημαθία σκότωσε το 11 μηνών αγγελούδι της και το πέταξε! (vids)

Σοκάρει η είδηση που βγήκε στο φως από νωρίς το πρωί, για την 28χρονη μητέρα από χωριό του Δήμου Αλεξάνδρειας.

Η αστυνομία έχει προχωρήσει στη σύλληψη της, καθώς ομολόγησε πως σκότωσε το 11 μηνών παιδάκι της και στη συνέχεια το πέταξε σε σημείο δίπλα από τον ποταμό Αλιάκμονα.

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, η 28χρονη έφυγε με το κοριτσάκι της από το χωριό στο οποίο ζει με τους γονείς της, και επέστρεψε την επόμενη μέρα χωρίς το 11 μηνών βρέφος.

Άμεσα ειδοποιήθηκε η αστυνομία και ξεκίνησαν οι έρευνες προκειμένου να διαπιστωθεί τι ακριβώς έχει συμβεί. Αρχικά, ανέφερε στους αστυνομικούς πως το άφησε σε περιοχή όπου λαμβάνει χώρα το παζάρι της Βέροιας (κοντά στην Παναγία Δεξιά), με την αστυνομία να προχωρά σε έρευνα ακόμη και στις παράκτιες περιοχές του ποταμιού Τριπόταμος, έως το σημείο πίσω από τη ΔΕΗ.

Στη συνέχεια όμως ομολόγησε πως το είχε πετάξει στον ποταμό Αλιάκμονα, σε κάποιο πεζοδρομημένο σημείο και έφυγε για να κάνει ρεβεγιόν σε ξενοδοχείο!

Το μωρό εντοπίστηκε νεκρός στις 02.00 τα ξημερώματα σήμερα από δύτες της ΕΜΑΚ και έτσι έπεσε η αυλαία στο αποτρόπαιο αυτό έγκλημα..

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected