Super League 2

Super League 2 : Ξεκόλλησε από την τελευταία θέση ο Ηρακλής Λάρισας

Σπουδαία νίκη για τον Ηρακλή Λάρισας, που φαίνεται πως βρίσκει σιγά σιγά τα πατήματα του ως πρωτάρης στην κατηγορία. Δύο δοκάρια για τους φιλοξενούμενους, που γνωρίσαν ακόμη μια ήττα στο πρωτάθλημα.

Το σημερινό ματς στο AEL FC Arena είναι ένας από τους “τελικούς” για τον Ηρακλή Λάρισας και τον Θεσπρωτό. Οι “κυανόλευκοι”, χάρη στο γκολ του Συρεγγέλα, ξεκόλλησαν από την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, εκεί όπου βρίσκεται από σήμερα η ομάδα της Ηγουμενίτσας, που σε 9 αγώνες δεν έχει γευτεί τη χαρά της νίκης.

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στα πρώτο τέταρτο αλλά στη συνέχεια οι Θεσπρωτός ισορρόπησε το παιχνίδι και μετά το εικοσάλεπτο είχε την κατοχή και την υπεροχή δημιούργησε ευκαιρίες με κυριότερες το σουτ του Δρίτσα στο 33΄ με τον Παπαγιάννη να διώχνει εντυπωσιακά και στο 39΄το σουτ του Οικονομίκου σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Ηρακλή Λάρισας.

Στο δεύτερο 45λεπτο, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ (1-0) Μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Συρεγγέλας πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Τσιμόπουλου στο 63′.

Ο Θεσπρωτός έβγαλε αντίδραση όμως η κεφαλιά του Γώγου στο 68’σταμάτησε πάλι στο δοκάρι. Στην συνέχεια το παιχνίδι άνοιξε αλλά οι ευκαιρίες που είχαν οι δυο ομάδες δεν μετατράπηκαν σε γκολ με το 1-0 να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Συνθέσεις

Ηρακλής Λάρισας (Χρήστος Χατζηλιάδης): Παπαγιάννης, Γκαλίτσιος, Δοδοντσάκης, Καμπέρης, Μπάμης, Αλτάνης (81′ Στ. Καψάλης), Γκουγκούδης, Λεσάι, Συρεγγέλας (81′ Σούμπασης), Χριστίδης (75′ Ζαφειρίου), Μπάτροβιτς (55′ Τασιούλης).

Θεσπρωτός (Χουάν Ραμόν Ρότσα): Τσιμόπουλος, Βασιλάκης, Γώγος, Ρίζος, Τρομπούκης (70′ Ρούσης), Λύγκας (82′ Φάκκης), Πανταζέλος, Χατζάκος, Οικονομίκος, Μπίκας (70′ Β. Παππάς), Δρίτσας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected