Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

Το μεγάλο ντέρμπι ΠΑΟΚ – Άρης απόψε στο “Barok” Coffee-Bar!

Το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της νέας χρονιάς διεξάγεται στη Θεσσαλονίκη. ΠΑΟΚ-Άρης στην Τούμπα, στην αυλαία της 16ης αγωνιστικής.

Πρόκειται για το μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. Το ΠΑΟΚ-Άρης έχει πάντα τη δική του σημασία, ωστόσο, αυτή τη φορά έχει και την «ιδιαιτερότητα» να είναι το πρώτο μεγάλο ντέρμπι για το 2023.

Γι αυτό το λόγο δεν έχετε παρά να καλέσετε στο 2331500919 για να κλείσετε θέση στο “Barok” Coffee-Bar, Μερκουρίου Καρακωστή 20 στο κέντρο της Βέροιας!

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» υποδέχεται τους «Κίτρινους» και η νίκη και συνάμα το «τρίποντο» αποτελούν «μονόδρομο» για τους δύο «μονομάχους». Άλλωστε, στα μεγάλα ντέρμπι και ειδικά αυτά που γίνονται μεταξύ «μισητών» αντιπάλων, η νίκη δεν δίνει μόνο βαθμούς, αλλά και αυξάνει το γόητρο στην ομάδα που θα την κατακτήσει.

Μάλιστα, η «μάχη» της Τούμπας είναι αυτή που θα κλείσει στο πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής καθώς έχει προγραμματιστεί να αρχίσει στις 20:00. Η πρώτη αναμέτρηση της Τετάρτης (04/01) θα διεξαχθεί στο «Θ. Κολοκοτρώνης» της Τρίπολης, όπου στις 17:00 ο Αστέρας θα αντιμετωπίσει τη Λαμία, ενώ στις 18:00 ο Παναιτωλικός θα παίξει απέναντι στον Ατρόμητο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected