Κατηγορίες
Εθνικές Ομάδες

Σπουδαία διάκριση για τη Χρύσα Κουρομπύλια, κλήθηκε στο Παγκόσμιο Κύπελλο γυναικών 2023

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε και επίσημα την επιλογή της διεθνούς βοηθού διαιτητή Χρύσας Κουρομπύλια από την FIFA για το Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών Αυστραλίας & Νέα Ζηλανδίας 2023, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 20 Ιουλίου 2023 έως και τις 20 Αυγούστου 2023.

Η κα Κουρομπύλια είναι μια από τις 56 διεθνείς βοηθούς διαιτητές που επιλέχθηκαν σε παγκόσμιο επίπεδο να συμμετάσχουν στην εν λόγω διοργάνωση μαζί με 33 διεθνείς διαιτητές και 18 Βίντεο Βοηθούς Διαιτητές (VAR).

Aξίζει να σημειωθεί ότι θα είναι το πρώτο Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών της FIFA που θα φιλοξενηθεί από κοινού από δύο έθνη διαφορετικών συνομοσπονδιών την Αυστραλία (Ασιατική Συνομοσπονδία) και την Νέα Ζηλανδία (Συνομοσπονδία Ωκεανίας) και θα περιλαμβάνει 32 ομάδες αναπαράγοντας το μοντέλο που χρησιμοποιήθηκε για το Παγκόσμιο Κύπελλο Ανδρών.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και η ΚΕΔ/ΕΠΟ εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στην κυρία Κουρομπύλια για την πολυσήμαντη επιτυχία της που αντανακλά σε όλο το Ελληνικό ποδόσφαιρο ως αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς, επιμονής και αφοσίωσής της στη διαιτησία.

loading...
error: Protected