Κατηγορίες
Αθλήματα

Δεν τα κατάφερε στα Quals η Παπαμιχαήλ

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ δεν κατάφερε να συνεχίσει την παρουσία της στη Μελβούρνη γνωρίζοντας την ήττα από τη Σέρβα και Νο153 του κόσμου Όλγα Ντανίλοβιτς με 6-3, 6-1 σε 78 λεπτά.

Από τα μέσα του 1ου set η Ελληνίδα τενίστρια αντιμετώπισε πολλά προβλήματα από τη θέση του service τα οποία αυξήθηκαν στο 2ο σκέλος του αγώνα. Το 56% των κερδισμένων πόντων του 1ου service στο 1ο set έγινε 50% στο 2ο, ενώ το 73% του 2ου service υποχώρησε στο…38%.

Όπως αναφέρει το tennis24, η Παπαμιχαήλ κατάφερε μεν να αποφύγει τα πολλά αβίαστα λάθη, όπως και στο παιχνίδι της πρεμιέρας την Τρίτη, τελειώνοντας το ματς με λιγότερα από την αντίπαλό της (19-21), όμως από την άλλη δεν ήταν όσο επιθετική μας έχει συνηθίσει σημειώνοντας μόλις 6 winners έναντι 13 της Ντανίλοβιτς.

Το 1ο set ξεκίνησε με την Παπαμιχαήλ να κάνει εξαιρετική δουλειά από τη θέση του service, παραχωρώντας μάλιστα μόλις έναν πόντο στα πρώτα τρία service-game παίρνοντας το προβάδισμα με 3-2, με την Ντανίλοβιτς από την άλλη να χρειάζεται να σβήσει break-point της Ελληνίδας τενίστριας για να ισοφαρίσει σε 2-2.

Από εκεί και πέρα όμως η Σέρβα θα κάνει ένα σερί 4-0 κατακτώντας το set, με το πρώτο break του αγώνα να έρχεται στο 7ο game (4-3) και το δεύτερο στο 9ο, κάνοντας το 1-0 σε 37 λεπτά.

Στο 2ο σκέλος του αγώνα το σερί της Ντανίλοβιτς διευρύνθηκε στο 7-0(!) με τη Σέρβα να φτάνει σε ένα ακόμα break το οποίο “εξαργύρωσε” στη συνέχεια κάνοντας το 3-0 με την Νο153 του κόσμου να φτάνει στο 4ο σερί hold έχοντας παραχωρήσει μόλις τρεις πόντους (20-3).

Με το μπλακ-άουτ στο service να συνεχίζεται για την Ελληνίδα τενίστρια, η Ντανίλοβιτς έφτασε σε νέο break (4-0), το οποίο επίσης εκμεταλλεύτηκε με εύκολο hold κάνοντας το 5-0 δίνοντας οριστικό τέλος στην αναμέτρηση κλείνοντας την λίγο αργότερα με 6-1 παίρνοντας το εισιτήριο για τον 3ο προκριματικό γύρο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected