Κατηγορίες
Α Εθνική Ποδοσφαίρου Γυναικών

Νέα πρόκληση στην καριέρα της Μαρίας Μπάσκα, υπέγραψε στη Τράμπζνοσπορ!

Μια ακόμη “σελίδα” στην καριέρα της Μαρίας Μπάσκα.

Η μέχρι πρότινος επιθετικός της Βλάζνια, βρήκε αμέσως ομάδα μετά την αποχώρησή της από την Αλβανία. Πριν λίγες μέρες εντάχθηκε στην τουρκική Τραμπζονσπόρ, με την οποία θα αγωνιστεί μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν.

Την είδηση ​​έκανε γνωστή στην εφημερίδα «Shkodra Sport» η ίδια η παίκτρια, η οποία σε σύντομη δήλωση είπε: “Τις τελευταίες μέρες υπέγραψα με την τουρκική ομάδα της Τραμπζονσπόρ, με την οποία θα αγωνιστώ μέχρι το τέλος της περιόδου. Η πρόταση έγινε αμέσως μετά την αποχώρησή μου από τη Βλάζνια, δεν δίστασα να τη δεχτώ και είμαι χαρούμενος που θα παίξω στο τουρκικό πρωτάθλημα τους επόμενους μήνες. Η νέα μου ομάδα βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην όγδοη θέση της Superliga και θα προσπαθήσω να κάνω ό,τι μπορώ για να την βοηθήσω να πετύχει τους στόχους της».

Εν τω μεταξύ, σε ερώτηση για την τρίμηνη εμπειρία με τη Βλάζνια, με την οποία έπαιξε στη φάση των ομίλων του Champions League, ο Bashka απάντησε: «Είμαι σίγουρα χαρούμενος για αυτή την εμπειρία, με καθώς έπαιξα με αντιπάλους μεγάλα ευρωπαϊκά ονόματα. Η εμπειρία αυτή σίγουρα δεν θα αφαιρεθεί ποτέ από το μυαλό».

Η 22χρονη με καταγωγή από τους Αγίους Σαράντα αλλά μεγαλωμένη στην Ελλάδα, μέχρι τον Οκτώβριο ήταν μέλος της πρωταθλήτριας Βουλγαρίας Λοκομοτίβα Στάρα Ζαγκόρα και μετά τον αποκλεισμό της στον πρώτο γύρο, εντάχθηκε στη Βλάζνια,

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected