Κατηγορίες
Super League 1

Όλα δείχνουν Ιαπωνία για τον Γιώργο Γιακουμάκη

Ο Γιώργος Γιακουμάκης είναι έτοιμος να κλείσει το κεφάλαιο της Σέλτικ.

Ενώ η Σαμπντόρια οδηγούσε ως τώρα την «κούρσα» για την απόκτησή του, με τον 28χρονο να φέρεται να τα έχει βρει σε όλα με τον ιταλικό σύλλογο, τώρα η «Daily Record», επικαλούμενη ιαπωνικά δημοσιεύματα, παρουσιάζει την Ουράβα Ρεντ Ντάιαμοντς ως τον πιθανότερο προορισμό, σημειώνοντας πως σύντομα θα ταξιδέψει στη χώρα για να περάσει τις καθορισμένες ιατρικές εξετάσεις.

Συγκεκριμένα το βρετανικό Μέσο αναφέρει τα εξής: «Οι πρωτοπόροι της Premiership μπορεί να χρειαστεί να κινηθούν γρήγορα για έναν νέο επιθετικό με τον Γιώργο Γιακουμάκη να πλησιάζει σε μετακίνηση στην Ιαπωνία και όχι στη Σαμπντόρια. Οι Ιταλοί ήταν επικεφαλής της κούρσας για την απόκτησή του, αλλά δημοσιεύματα στην Ιαπωνία υποστηρίζουν ότι ο Έλληνας βρίσκεται καθ’ οδόν για ιατρικές εξετάσεις με την Urawa Red Diamonds» και διευκρινίζει ότι αρκετοί ακόμα «μνηστήρες» παραμένουν στη διεκδίκησή του.

Θυμίζουμε ότι εδώ και ημέρες το όνομα του διεθνούς επιθετικού φιγουράρει σε διεθνή δημοσιεύματα με… άπαντες να τον θέλουν εκτός Σέλτικ και οι τρεις ομάδες που έχουν κινηθεί πιο «δυνατά» για εκείνον είναι -κατά σειρά- οι Ουράβα Ρεντ Ντάιαμοντς, η Σαμπντόρια και Μπορντό.

Οι Ιάπωνες παρουσιάζονται τώρα στην pole position.

*gazzetta.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected