Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

ΠΑΟΚ – ΟΦΗ απόψε στο “Barok” Coffee-Bar

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον ΟΦΗ και θέλει να δώσει συνέχεια στο σερί νικών που έχει και να πλησιάσει με ματς παραπάνω στους τέσσερις βαθμούς από την κορυφή. 

Την αναμέτρηση προσφέρει απόψε (20.00) στους θαμώνες του το ποδοσφαιρικό στέκι στο κέντρο της Βέροιας, το “Barok” Coffee-Bar!

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον ΟΦΗ (NovaSports Prime) και θέλει να δώσει συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα που θα τον φέρουν με ένα ματς παραπάνω στους τέσσερις βαθμούς από την κορυφή. Οι Κρητικοί από την άλλη πάνε με καλή ψυχολογία στη Θεσσαλονίκη καθώς το μεγάλο διπλό επί του Παναιτωλικού τους έδωσε βαθιά ανάσα στην ουρά.

Στον ΠΑΟΚ ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν υπολογίζει στους Τσαούση, Καντουρί, Φιλίπε Σοάρες, Μουργκ, Κουαλιάτα και Κούρτιτς, ενώ το νέο πρόβλημα έχει να κάνει με τον Μπίσεσβαρ που τέθηκε νοκ-άουτ με ίωση. Στην αποστολή είναι οι Κοτάρσκι, Ζ. Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Ίνγκασον, Κάργας, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες, Σελιμάι, Σβαμπ, Ντάντας, Ντόουγκλας, Νινούα, Κωνσταντέλιας, Ρικάρντο, Α.Ζίβκοβιτς, Νάρεϊ, Ολιβέιρα, Μπράντον, Τζίμας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected