Κατηγορίες
BET

Στοίχημα Τετάρτης by koubanezos.gr : Μίλαν – Ίντερ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Η αναμέτρηση Μίλαν – Ίντερ ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Τετάρτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.

Δείτε επίσης: Νέα σούπερ προσφορά* χωρίς κατάθεση

Μίλαν

Δεν πατάει καλά μετά το Μουντιάλ κι αυτό της κοστίζει στις εγχώριες διοργανώσεις. Μετά τον αποκλεισμό στο κύπελλο από την Τορίνο, ήρθε κι η γκέλα στο πρωτάθλημα με τη Λέτσε. Βρέθηκε να χάνει με 2-0 στο ημίχρονο, κινδυνεύοντας να φτάσει στο -10 από την κορυφή. Επέστρεψε στο δεύτερο, χάρη σε γκολ των Λεάο (58’) και Καλάμπρια (70’), σώζοντας τον βαθμό της ισοπαλίας. Οι «ροσονέρι» παρέμειναν δεύτεροι, με τη διαφορά από την πρωτιά ωστόσο να αυξάνεται. Αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη ισοπαλία της Μίλαν.

Δείτε επίσης: Δωρεάν εγγραφή στο telegram για πολλά ταμεία με ένα κλικ

Ίντερ

Δεν υπήρχε περιθώριο για γκέλα στο ματς με τη Βερόνα, καθώς η διαφορά από την πρώτη θέση θα ξεπερνούσε τους δέκα βαθμούς. Τελικά η Ίντερ πήρε το τρίποντο και παρέμεινε στο -10 από τη Νάπολι. Το γκολ του Λαουτάρο Μαρτίνεζ με ωραίο πλασέ στο 3’ ήταν αρκετό για να δώσει τη νίκη στους «νερατζούρι». Επίσης, η ομάδα του Ιντσάγκι διατήρησε το προβάδισμα τριών βαθμών από την πέμπτη Λάτσιο, αλλά και μείωσε τη διαφορά από τη δεύτερη Μίλαν στον έναν βαθμό. Μπαίνει στην αναμέτρηση για το Supercoppa Italiana ως τροπαιούχος, μετά την περσινή κατάκτηση επί της Γιουβέντους στο τελευταίο λεπτό της παράτασης.

Δείτε επίσης: Καθημερινά προγνωστικά μπάσκετ με ένα κλικ

Προγνωστικά

Αν και Ιανουάριος μήνας, εδώ κρίνεται το πρώτο τρόπαιο της χρονιάς στην Ιταλία. Χωρίς να έχει εντυπωσιάσει, φαίνεται πιο πειστική μετά τη διακοπή η Ίντερ. Αυτό βέβαια οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην κακή εικόνα της Μίλαν. Δίκαιο φαβορί οι «νερατζούρι» έστω και οριακά, όμως σε ένα τέτοιο ματς όπως το Derby della Madonnina δε γίνεται να ξεγράψουμε καμία από τις δύο.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο αλλά και περισσότερα προγνωστικά στο koubanezos.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected