Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

Δεν χάνεται η αποψινή βραδιά στο “Barok” Coffee-Bar!

Τα βλέμματα στο κυριακάτικο πρόγραμμα της Super League στρέφονται στη Λεωφόρο, εκεί όπου ο Παναθηναϊκός κοντράρεται με τον ΠΑΟΚ στις 19:30, ωστόσο άλλα τρία πολύ σημαντικά ματς διεξάγονται επίσης την Κυριακή για τη 19η αγωνιστική της Super League.

Όπως είναι φυσιολογικό, οι ποδοσφαιρόφιλοι έχουν ήδη επιλέξει το που θα δουν τα αποψινά super παιχνίδια και συγκεκριμένα στο “Barok” Coffee-Bar, με την εύκολη πρόσβαση στο κέντρο της Βέροιας (Μερκουρίου Καρακωστή 20) και τις οθόνες σε κάθε πλευρά του μαγαζιού για την καλύτερη θέαση των θαμώνων!

Η αρχή γίνεται στις 16:00 στη Νίκαια, εκεί όπου ο ουραγός Ιωνικός που μάχεται για τη σωτηρία του υποδέχεται την ΑΕΚ, η οποία θέλει να συνεχίσει την πίεση στον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό.

Στις 17:00 στη Λιβαδειά, ο Λεβαδειακός υποδέχεται τη Λαμία σε ένα παιχνίδι με τον χαρακτήρα του «εξάποντου» στην ουρά της βαθμολογίας.

Στο Περιστέρι στις 20:30 ο Ολυμπιακός στοχεύει στην πέμπτη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα, αντιμετωπίζοντας τον Ατρόμητο, ο οποίος παλεύει καθώς μπαίνουμε στην τελική ευθεία της κανονικής διάρκειας της σεζόν μήπως και καταφέρει να μπει στην εξάδα των play offs.

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα

Ιωνικός – ΑΕΚ (16:00)
Λεβαδειακός – Λαμία (17:00)
Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ (19:30)
Ατρόμητος – Ολυμπιακός (20:30)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected