Κατηγορίες
Διάφορα - Εργασιακά

ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ στην Ημαθία : Οκτάμηνες συμβάσεις στο Δήμο Νάουσας

Ο Δήμος Νάουσας ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 5 ατόμων για  την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Δήμου.

Οι ειδικότητες

  1. ΔΕ Χειριστών Γεωργικών Ελκυστήρων (τρακτέρ) – 1 θέση
  2. ΔΕ Δασοφυλάκων – 1 θέση
  3. ΥΕ Εργατών Γενικών Καθηκόντων – 1 θέση
  4. ΥΕ Σταβλιτών – 1 θέση

Το νέο προσωπικό θα υπογράψει οκτάμηνη σύμβαση εργασίας.

Υποβολή αιτήσεων

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό, ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 2ΔΕ/ΥΕ και να την υποβάλουν, μαζί με τα απαιτούμενα από την παρούσα Ανακοίνωση δικαιολογητικά, είτεαυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση:

Δήμος Νάουσας, Δημ. Βλάχου 30, Νάουσα, Τ.Κ. 59200, απευθύνοντάς υπόψη κας Γιατζιτζοπούλου Αικατερίνης και κας Φίκατα Μαρίας (τηλ. επικοινωνίας: 23323 50335-6).

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων δεν μπορεί να είναι μικρότερη των 10 ημερών (υπολογιζόμενων ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στο κατάστημα του Δήμου Νάουσας, καθώς και στο δικτυακό τόπο του Δήμου Νάουσας (www.naoussa.gr), εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες.

Η ανωτέρω προθεσμία λήγει με την παρέλευση ολόκληρης της τελευταίας ημέρας και εάν αυτή είναι, κατά νόμο, εξαιρετέα (δημόσια αργία ή μη εργάσιμη), τότε η λήξη της προθεσμίας μετατίθεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων:

  • στην υπηρεσία στην ανωτέρω διεύθυνση ή στο δικτυακό τόπο της υπηρεσίας (www.naoussa.gr),
  • στο δικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) και συγκεκριμένα ακολουθώντας από την κεντρική σελίδα τη διαδρομή: Ενημερωτική Πύλη – Μετάβαση → Πολίτες →Έντυπα – Διαδικασίες → Διαγωνισμών Φορέων →Ορ. Χρόνου ΣΟΧ,
  • στα κατά τόπους Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) αλλά και στην ηλεκτρονική τους διεύθυνση (www.kep.gov.gr), απ’ όπου μέσω της διαδρομής: Σύνδεσμοι → Ανεξάρτητες και άλλες αρχές → ΑΣΕΠ θα οδηγηθούν στην κεντρική σελίδα του δικτυακού τόπου του ΑΣΕΠ και από εκεί θα έχουν πρόσβαση στα έντυπα μέσω της διαδρομής: Ενημερωτική Πύλη – Μετάβαση → Πολίτες →Έντυπα –Διαδικασίες → Διαγωνισμών Φορέων →Ορ. Χρόνου ΣΟΧ.

Δείτε ολόκληρη την προκήρυξη ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected