Κατηγορίες
Διάφορα

Για να δείτε πόσο εύκολα κάποιος στην Ελλάδα να βγει στην τηλεόραση : Fake news η συνάντηση με αρκούδα στο Καϊμάκτσαλαν!

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες η υποτιθέμενη συνάντηση ενός οδηγού αυτοκινήτου με αρκούδα στην Πέλλα ενώ κατευθυνόταν με το όχημα του προς το Καϊμακτσαλάν.

Μάλιστα ο άνθρωπος που “συναντήθηκε” με την αρκούδα, αφού ανήρτησε δύο φωτογραφίες από τη “συνάντηση”, στη συνέχεια μίλησε το πρωί σε τηλεοπτική εκπομπή για την εμπειρία αυτή, ενώ δεν δίστασε να δώσει και συμβουλές σε περίπτωση που κάποιος άλλος βρεθεί σε ανάλογη θέση.

Ωστόσο η είδηση αυτή δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Όπως φαίνεται στην παρακάτω ανάρτηση, η λήψη του βιντεοληπτικού υλικού στο οποίο φαίνεται η αρκούδα, έχει γίνει αρκετό καιρό πριν. Όσο για το που αποθανάτισαν την αρκούδα; Μόλις μερικές χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά, αφού το βίντεο φαίνεται να ελήφθη στον Καναδά!

Όπως φαίνεται ο κ. Μ. Λ. ποθούσε και κατάφερε τελικά να κερδίσει λίγα λεπτά δημοσιότητας. Μάλιστα ακούγεται να λέει προς τους παρουσιαστές του MEGA ότι δυστυχώς δεν κατάφερε να τραβήξει βίντεο από τη συνάντησή του με την αρκούδα. Για κακή του τύχη χρήστες του διαδικτύου ανακάλυψαν το βίντεο – που ο ίδιος δεν τράβηξε – και αποκάλυψαν την «απάτη».

Ας μην ξεχνάμε ότι το ψέμα έχει κοντά ποδάρια!

*thefestival.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected