Κατηγορίες
Διάφορα

Απίστευτες εικόνες καταγράφηκαν στη Ζάκυνθο μετά την νεροποντή : Στη Λούχα έπεσε τόσο χαλάζι που οι δρόμοι μοιάζουν χιονισμένοι! (photos+vid)

Η έντονη βροχόπτωση του τελευταίου 24ώρου, άφησε έντονο το αποτύπωμά της στο νησί της Ζακύνθου, καθώς πολλοί δρόμοι πλημμύρισαν και έγινε απροσπέλαστοι, χώματα από πλαγιές λόφων υποχώρησαν κόβοντας τους διέλευση των αυτοκινήτων, σπίτια και υπόγεια πλημμύρισαν.

Από νωρίς το πρωί συνεργεία και μηχανήματα του δήμου και της Αντιπεριφέρειας προσπαθούν να καθαρίσουν τα προβληματικά σημεία ενώ η πυροσβεστική έχει δεχτεί δεκάδες κλήσεις και άντληση υδάτων και απεγκλωβισμούς.

Στο παρακάτω video οι εικόνες από ψηλά των πλημμυρισμένων περιοχών κόβουν την ανάσα.

δείτε φωτογραφίες στο imerazante.gr

Τμήμα από βουνό πέρασε μέσα από σπίτι

Aπίστευτες εικόνες εκτυλίχθηκαν στην πόλη της Ζακύνθου αφού κατολίσθηση που έγινε εγκλώβισε στην περιοχή Κορδέλος σπίτια και έπεσε πάνω σε άλλα προκαλώντας σοβαρές ζημιές. Ευτυχώς κανένας άνθρωπος δεν τραυματίστηκε ωστόσο η ταλαιπωρία ήταν μεγάλη για τους κατοίκους όπως μπορείτε να διαπιστώσετε από τις εικόνες.

Όπως έδειξαν κάτοικοι της περιοχής που εγκλωβίστηκαν έφυγε όλο το βουνό και έπεσε πάνω σε σπίτι.

Πλημμύρισαν σπίτια και επιχειρήσεις στο νησί

Δυστυχώς το πέρασμα της κακοκαιρίας άφησε πολύ βαρύ αποτύπωμα σε σπίτια και επιχειρήσεις στο νησί μας, καθώς τα προβλήματα ήταν πολλά και μεγάλα. Σε αρκετά σπίτια όπως σε εκείνα στον δρόμο από Ζάκυνθο προς Καλαμάκι που είναι το βενζινάδικο του Τσουράκη το νερό μπήκε μέσα στις οικίες και προκάλεσε τεράστιε ζημιές σε συμπολίτες μας.

Σε ένα γυμναστήριο και σε διπλά σπίτια χρειάστηκε η συνδρομή της πυροσβεστικής να απαντλήσει τα νερά προκειμένου να βελτιωθούν τα πράγματα αν και πάλι οι ζημιές ήταν μεγάλες.

Απίστευτες εικόνες στη Λούχα μετά από χαλαζόπτωση – Έκλεισε ο δρόμος

Απίστευτες εικόνες αντίκρισαν οι κάτοικοι της Λούχας αφού μετά από σφοδρή χαλαζόπτωση που κάλυψε τα πάντα στο πέρασμα της, ο δρόμος έκλεισε για την ασφάλεια των οδηγών.

Τις εικόνες αυτές κατέγραψε ο πρόεδρος της Τ.Κ. Καλαμακίου Χρήστος Κοντονής που βρισκόταν στην περιοχή.

Πρόκειται για μια πρωτόγνωρη κατάσταση για το νησί μας μετά και τη σημερινή δύσκολη ημέρα που περνούν οι κάτοικοι της λόγω της σφοδρής βροχόπτωσης που προηγήθηκε.

error: Protected