Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ απόψε στο “Barok” Coffee-Bar!

Τελευταίο χρονικά παιχνίδι της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας είναι αυτό ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ (19:30).

Η τρίτη συνεχόμενη αναμέτρηση των δύο ομάδων, με τους Θεσσαλονικείς να έχουν το δύο στα δύο, επικρατώντας στη Τούμπα για το Κύπελλο με 2-0 και τη Λεωφόρο για το Πρωτάθλημα με 3-0.

Τη σπουδαία αποψινή αναμέτρηση προσφέρει στους θαμώνες του το “Barok” Coffee-Bar, Μερκουρίου Καρακωστή 20 στο κέντρο της Βέροιας.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, εκτός από το ψυχολογικό προβάδισμα με τις συνεχόμενες νίκες σε λίγες μέρες, έχει και την αγωνιστική μετά το αρχικό 2-0. Από την πλευρά του το συγκρότημα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς θέλει να δείξει ένα διαφορετικό πρόσωπο και να παλέψει για την πρόκριση, κάτι που μόνο εύκολο δεν είναι.

Στα αγωνιστικά, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έκανε γνωστή την αποστολή για την ρεβάνς με τον Κλέινχεϊσλερ να κάνει ντεμπούτο σ’ αυτή, αλλά όχι και τον Ντανιέλ Μαντσίνι. Στην διάθεση του Σέρβου θα είναι και ο Δημήτρης Κουρμπέλης που εξέτισε την τιμωρία του στο παιχνίδι του πρωταθλήματος, όχι όμως και οι δυο βασικοί κεντρικοί, αφού ο Σένκεφελντ είναι τιμωρημένος, μετά την αποβολή που αντίκρισε στο ματς της Κυριακής στην Λεωφόρο κόντρα στον ΠΑΟΚ ενώ ο Μάγκνουσον δεν ξεπέρασε ακόμα τον τραυματισμό του. Εκτός έμεινε ακόμη ο Καμπετσής ενώ σ’ εκείνη συμπεριλήφθηκε ο νεαρός Κυριόπουλος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected