Κατηγορίες
Αστεία Βίντεο - Διάφορα

Επικός τύπος στην Βραζιλία, σκηνοθέτησε τον θάνατο του για να δει ποιοι θα εμφανιστούν στην κηδεία (vid)

Ο Baltazar Lemos, από την Βραζιλία, αποφάσισε να δοκιμάσει τις φιλίες του με την απόλυτη φάρσα.

Ο άντρας που έχει φιλοξενήσει εκατοντάδες κηδείες, ανακοίνωσε τον θάνατό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στη συνέχεια, σχεδίασε μια ψεύτικη κηδεία για να παρευρεθούν οι φίλοι και η οικογένειά του.

Ο Baltazar είχε καταλήξει στο πανούργο σχέδιό του, αφού είχε απογοητευτεί όταν μόνο δύο πενθούντες εμφανίστηκαν σε μια τελετή που είχε πραγματοποιήσει πρόσφατα.

Δυστυχώς, όμως, το σχέδιό του πήγε απίστευτα στραβά, όταν οι αγαπημένοι του έμειναν εξοργισμένοι με το ψεύτικο θάνατο του. Δήλωσε στο βραζιλιάνικο πρακτορείο Otempo: «Είχα την ιδέα πριν από πέντε μήνες. Ήθελα να το κάνω να φαίνεται ότι πραγματικά πέθανα».

«Οι άνθρωποι το ερμήνευσαν με τον δικό τους τρόπο. Η αλήθεια είναι ότι ήθελα να μάθω ποιος θα ερχόταν στην κηδεία μου». Ο τύπος είχε πρώτα ανεβάσει ένα στιγμιότυπο στο Facebook που τον έδειχνε χαμογελαστό, λέγοντας ότι στέλνει «προσευχές και καλές δονήσεις με όλους».

Οι φίλοι του υπέθεσαν ότι είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο Albert Einstein στο Σάο Πάολο. Στη συνέχεια, ο φαρσέρ έπαιξε με τις εικασίες, κοινοποιώντας μια άλλη ανάρτηση την επόμενη μέρα, στην οποία ισχυριζόταν ότι είχε πεθάνει.

Έγραφε: «Ο Baltazar Lemos μας άφησε. Περισσότερες πληροφορίες έρχονται σύντομα».

Η οικογένεια του Baltazar έμεινε τρομοκρατημένη από την είδηση, καθώς δεν είχαν ιδέα ότι υποτίθεται ότι είχε θέμα με την υγεία του. Ο πανικόβλητος ανιψιός του έτρεξε στο νοσοκομείο και ρώτησε τους γιατρούς για τον ξαφνικό θάνατο του τελετάρχη. Καθώς όμως δεν είχε εισαχθεί ποτέ και δεν ήταν στην πραγματικότητα νεκρός, το προσωπικό του νοσοκομείου δεν είχε κανένα αρχείο για την παρουσία του Baltazar εκεί.

Οι συντετριμμένοι οικείοι του, συμπεριλαμβανομένης της ογδοντάχρονης μητέρας του που ήταν καθηλωμένη σε αναπηρικό καροτσάκι, άρχισαν να θρηνούν την απώλειά τους και να αποτίουν φόρο τιμής στον φαρσέρ. Η ανάρτηση στο Facebook κατακλύστηκε επίσης από μπερδεμένους σχολιαστές που ζητούσαν περισσότερες πληροφορίες.

Οι πενθούντες άκουσαν τη φωνή του, που βγήκε από τα ηχεία εκφωνώντας επικήδειο, αφήνοντας πολλούς συγκινημένους και σοκαρισμένους. Πίστευαν ότι ο Baltazar είχε ηχογραφήσει το συγκεκριμένο μήνυμα, μέχρι που εισέβαλε από τις πόρτες.

Αλλά αντί να εντυπωσιαστούν από τη δραματική του αναβίωση, οι συγγενείς του ήταν έξαλλοι. Ένας είπε: «Για μένα, πέθανε όταν έμαθα τα πάντα. Ήταν πολύ κακόγουστο».

*gazzetta.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected