Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Διάφορα - Συνεργάτες

Το ΑΕΚ – Άρης απόψε στο “Barok” Coffee-Bar

Η 20η αγωνιστική της Super League συνεχίζεται την Κυριακή (29/1) με το μεγάλο ματς της ημέρας να είναι αυτό μεταξύ της ΑΕΚ και του Άρη στη Νέα Φιλαδέλφεια. Νωρίτερα ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο «Γ. Καραϊσκάκης» τον ΟΦΗ.

Τις δύο αναμετρήσεις έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι θαμώνες στον άνετο χώρο του “Barok” Coffee-Bar, Μερκουρίου Καρακωστή 20 στο κέντρο της Βέροιας!

Η ΑΕΚ με νίκη επί του Άρη (19:30) θα προσπεράσει στην κορυφή της βαθμολογίας τον Παναθηναϊκό, ο οποίος κοντράρεται τη Δευτέρα με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Η Ένωση θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τη δύναμη της OPAP Arena, όπου μετράει 10/10 νίκες στις εγχώριες διοργανώσεις, κόντρα στον Άρη, ο οποίος έχει χάσει έδαφος καθώς βρίσκεται στην 5η θέση, ενώ μεσοβδόμαδα έμεινε εκτός συνέχειας στο Novibet Κύπελλο Ελλάδας μετά τον αποκλεισμό που γνώρισε από τον Ολυμπιακό.

Νωρίτερα στις 16:00 ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΟΦΗ στο «Γ. Καραϊσκάκης». Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να αυξήσουν την πίεση στην ΑΕΚ που θα αγωνίζεται αργότερα, αλλά και να εκμεταλλευτούν τυχόν απώλειες του Παναθηναϊκού κόντρα στους Κρητικούς, οι οποίοι μετά τα θετικά αποτελέσματα του τελευταίου διαστήματος έχουν πάρει τα πάνω τους, εξασφαλίζοντας διαφορά ασφαλείας από τις επικίνδυνες θέσεις.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected