Κατηγορίες
Super League 2 - Μεταγραφές

Ανακοίνωσε John Kamara το Αιγάλεω

Η ΠΑΕ Αιγάλεω ανακοίνωσε σήμερα, τελευταία ημέρα των μεταγραφών, την έναρξη της συνεργασίας της με τον Τζον Μπανκολέ Καμαρά από την Σιέρα Λεόνε.

Είναι γεννημένος στις 5 Δεκεμβρίου 1988 στην πόλη Φριτάουν της Σιέρα Λεόνε, αγωνίζεται ως μέσος, έχει ύψος 1.86 και είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα της χώρας του με την οποία «μετρά» 25 συμμετοχές και ένα γκολ έχοντας παράλληλα αγωνιστεί στο Κόπα Άφρικα του 2021 που φιλοξενήθηκε στο Καμερούν.

Ο 34χρονος διεθνής Αφρικανός μέσος είναι γνωστός στο ελληνικό φίλαθλο κοινό, καθώς έχει αγωνιστεί με επιτυχία σε Απόλλωνα Σμύρνης και Λαμία, ενώ τελευταία ομάδα της καριέρας του ήταν η Ρουμανική ACSM Politehnica Iasi.

Τον Αύγουστο του 2012 ο Καμαρά αποκτήθηκε από τον Απόλλωνα Σμύρνης με τον οποίο είχε 34 συμμετοχές στη Football League και πανηγύρισε την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία, μπαίνοντας παράλληλα, στο μεταγραφικό «στόχαστρο» των «μεγάλων» του ελληνικού ποδοσφαίρου. Στη Super League, αγωνίστηκε σε 13 παιχνίδια με την «Ελαφρά Ταξιαρχία», ενώ το καλοκαίρι του 2014 φόρεσε την φανέλα της Λαμίας με την οποία συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Football League.

Τον Αύγουστο του 2015 ο Καμαρά συμφώνησε με τον Άρη πηγαίνοντας μάλιστα και στη Θεσσαλονίκη, ωστόσο η παραμονή των «κιτρινόμαυρων» στην Γ Εθνική άλλαξε τα δεδομένα ακυρώνοντας την μεταγραφή του.

O Καμαρά κατά την καριέρα του έχει αγωνιστεί επίσης στις Tadamon Sour (Λίβανο), Riga FC (Λετονία), Kaysar (Καζακστάν), Keshla και Shamakhi (Αζερμπαϊτζαν).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected