Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΕΠΣ Ημαθίας : Τρεις μεταγραφές στο…90′ για τον ΦΑΣ Νάουσα

Ακόμη περισσότερο ενισχύεται ο ΦΑΣ Νάουσα.

Όπως ανακοίνωσε πριν λίγο η σελίδα των φιλάθλων της ομάδας, παίκτες των “κυανολεύκων” είναι οι Δημήτρης Σερασκιέρης, Κώστας Ντέλλας και Χρήστος Φερλαχίδης.

Ο πρώτος είναι 26 ετών (04/04/1997), αμυντικός που από το 2018 φορά τη φανέλα του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας και στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Εορδαϊκό, Μακροχώρι, Εθνικό Μαγάρων, ΠΑΟΚ Κουλούρας και ΑΕΠ Βέροιας.

Ο Κώστας Ντέλλας επιστρέφει στον ΦΑΣ μετά από έξι μήνες στην Αγία Μαρίνα, με την οποία έχει 8 γκολ στο φετινό πρωτάθλημα. Παλαιότερα έπαιξε σε Κεραυνό Επισκοπής,  ΓΑΣ Κοπανού, Άτλαντα Ζερβοχωρίου, Άρη Παλαιού Σκυλιτσίου, ΑΟ Συκιάς, Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας, Αίαντα Ευόσμου και στους Ερασιτέχνες του ΠΑΟΚ.

Ο Χρήστος Φερλαχίδης είναι 23 ετών (19/07/1999), τερματοφύλακας που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον Ολυμπιακό Νάουσας και πριν σε Παλασίδειο Ακαδημία και ΓΑΣ Κοπανού.

Αναλυτικά :

“Ο ΦΑΣ Νάουσα ανακοίνωσε τρεις ακόμη μεταγραφές που θα ενισχύσουν την προσπάθεια της ομάδας στην Α1 της ΕΠΣ Ημαθίας. Ο Δημήτρης Σερασκέρης (αρχηγός της Αγίας Μαρίνας), ο Κώστας Ντέλλας και ο Χρήστος Φερλαχίδης, τίθενται στην διάθεση του προπονητή τους. Η διοίκηση της ομάδας καλεί τους φιλάθλους της να στηρίξουν την προσπάθεια που καταβάλει για την επιστροφή της Νάουσας στον πρωταγωνιστικό της ρόλο.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected