Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική : Στην ΑΕΠ Κοζάνης ο Diego Lopez

Την απόκτηση του Ντιέγκο Λόπεζ ανακοίνωσε πριν λίγο η ΑΕΠ Κοζάνης.

Ο 24χρονος (06/04/1999) Ουρουγουανός αμυντικός, είναι γνώριμος στον κόουτς Βιέρα, με τον οποίο συνεργάστηκε ξανά στη Μπέλα Βίστα, την τελευταία άλλωστε ομάδα του νεοαποκτηθέντα ποδοσφαιριστή.

Παλαιότερα αγωνίστηκε επίσης στη Σουντ Αμέρικα της χώρας του.

Αναλυτικά :

“Ο DIEGO LOPEZ, ο Ουρουγουανός στόπερ, μια τεσταρισμένη επιλογή έρχεται στην ΑΕΠ Κοζάνης, για να δώσει μεγαλύτερη σταθερότητα στην άμυνα μας.

Ο κεντρικός αμυντικός, έχει συνυπάρξει στο παρελθόν με τον προπονητή μας τον κ. Βιέρα, με τον οποίον πανηγύρισε τον τίτλο στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Ουρουγουάης και τώρα ξανά ανταμώνουν, αφού ήταν επιθυμία του τεχνικού μας.

Γεννημένος το 1999 (6 Απριλίου), ο Λόπεζ, κουβαλάει μαζί του τόσο την εμπειρία που έχει ήδη αποκτήσει από το Ουρουγουανικό Πρωτάθλημα, όσο και το ταλέντο του για να κάνει το επόμενο του βήμα σε ανώτερες κατηγορίες.

Ψηλός (1,86), πολύ δυνατός όπως βέβαια…όλοι οι συμπατριώτες του, βρίσκεται στην Κοζάνη ήδη δυο εβδομάδες, προσαρμόστηκε άψογα και καθώς εκδόθηκε και το δελτίο του αναμένεται να ξεκινήσει στην Καστοριά.

Μαζί με τον Καμερουνέζο μας Φρεντ-δημιουργείται πια ένα αλλό διαφορετικό τοίχος μπροστά στην εστία μας, ενώ ταυτόχρονα απελευθερώνεται και ο Μανώλης Λιάκος που η θέση του είναι στο κέντρο.

Η μεταγραφή του Λόπεζ, που αναμένεται να αποδειχθεί πολύτιμη, έγινε με μεγάλη πίεση για τον παίκτη να αποδεχθεί να έρθει σε Ερασιτεχνικό Πρωτάθλημα και με το ανάλογο κόστος, όμως θεωρήθηκε απαραίτητη για να βοηθήσει στην εξέλιξη και τα άλλα μας νεαρά ταλέντα (Αδαμόπουλος, Μπαλτζής, Λάντζιος, Ποσινακίδης, Χαραλαμπίδης…), όλοι αμυντικοί που μόνο να κερδίσουν πια έχουν από την παρουσία των εμπειρότατων προσθηκών.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected