Κατηγορίες
Εθνικές Ομάδες

Ο Φεβρουάριος είναι ο μήνας των Εθνικών Ομάδων

Πλούσιο είναι το πρόγραμμα των Εθνικών Ομάδων για τον μήνα Φεβρουάριο, στον οποίο περιλαμβάνονται εντός έδρας φιλικές αναμετρήσεις σε διάφορες ηλικιακές κατηγορίες. Πρώτο φιλικό προετοιμασίας για την Εθνική Νέων ενόψει Elite Round.

Πρώτη χρονικά, η Εθνική Κορασίδων, η οποία θα δώσει δύο φιλικές αναμετρήσεις με την αντίστοιχη της Σκωτίας στο Στάδιο Νέας Σμύρνης στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για την συμμετοχή της στην 2η προκριματική φάση της League B του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος WU-17 2023, τον προσεχή Μάρτιο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των φιλικών αναμετρήσεων (ελεύθερη είσοδος):

8 Φεβρουαρίου, 12:00: Ελλάδα – Σκωτία, Στάδιο Νέας Σμύρνης

11 Φεβρουαρίου, 11:00: Ελλάδα – Σκωτία – Φιλικό: Στάδιο Νέας Σμύρνης

Στο ίδιο Στάδιο, η Εθνική Νεανίδων θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη της Σερβίας με στόχο την καλύτερη δυνατή προετοιμασία της ενόψει της συμμετοχής της στην 2η προκριματική φάση της League A του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος WU-19 2023, τον Απρίλιο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των φιλικών αναμετρήσεων(ελεύθερη είσοδος):

18 Φεβρουαρίου, 12:00: Ελλάδα – Σερβία, Στάδιο Νέας Σμύρνης

21 Φεβρουαρίου, 11:00: Ελλάδα – Σερβία, Στάδιο Νέας Σμύρνης

Η Εθνική Νέων ολοκληρώνει τον κύκλο των «γαλανόλευκων» φιλικών αναμετρήσεων για τον Φεβρουάριο, καθώς θα υποδεχθεί στις 28 του μήνα την Ομάδα Νέων του Ισραήλ στο Στάδιο Νέας Σμύρνης στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας για τους παίκτες του Τάσου Θέου ενόψει της συμμετοχής της Εθνικής Νέων στην Elite Round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U19 2022-23. Στις 2 Μαρτίου θα ακολουθήσει και δεύτερο φιλικό ανάμεσα στις δύο ομάδες, στο ίδιο Στάδιο με προγραμματισμένη ώρα έναρξης στις 11:30 (ελεύθερη είσοδος και στις δύο αναμετρήσεις).

28 Φεβρουαρίου, 15:00: Ελλάδα – Ισραήλ, Στάδιο Νέας Σμύρνης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected