Κατηγορίες
Διάφορα

Κοσμοσυρροή στην Ιεράπετρα : Οι κάτοικοι φώναξαν “όχι” στην υποβάθμιση του Νοσοκομείου (photos+vid)

Με πολύ μεγάλη συμμετοχή πολιτών της Ιεράπετρας και όχι μόνο πραγματοποιείται το συλλαλητήριο για την αναβάθμιση του Νοσοκομείου της περιοχής.

Η κεντρική πλατεία της πόλης, όπως αναφέρει το radiolasithi.gr, γέμισε με κόσμο, που στην συνέχεια πραγματοποίησε πορεία με κατάληξη το νοσηλευτικό ίδρυμα.

Μήνυμα προς κάθε αρμόδιο του Υπουργείου Υγείας έστειλε με βροντερή φωνή ο αναπληρωτής και υπηρεσιακός διοικητής του Νοσοκομείου Ιεράπετρας Γιάννης Πετράκης σε μια σύντομη ομιλία στην συγκέντρωση.

«Στην υγεία και την αρρώστια είμαστε όλοι ίσοι», ήταν μια χαρακτηριστική του φράση, καλώντας τον καθένα να δει και να ακούσει το ηχηρό μήνυμα που στέλνει η μαζική παρουσία του κόσμου στο συλλαλητήριο.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Ψήφισμα συμπαράστασης από τον Σύλλογο Εργαζομένων στο Νοσοκομείο Χανίων

Με αφορμή την κινητοποίηση, ο Σύλλογος Εργαζομένων στο Νοσοκομείο Χανίων εξέδωσε ψήφισμα συμπαράστασης στο οποίο επισημαίνονται τα εξής:

“Ο Σύλλογος εργαζομένων και η ΕΓΕΣΥΧ του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων εκφράζουν την συμπαράσταση τους στον δίκαιο αγώνα των συναδέρφων μας εργαζομένων και πολιτών του Νοσοκομείου Ιεράπετρας.

Όχι στην υποβάθμιση του!!

Είμαστε αντίθετοι στην συνεχιζόμενη πολιτική της υποχρηματοδότησης της υποστελέχωσης και της υποβάθμισης της Δημόσιας Υγείας.

Πάγιο Αίτημα μας είναι Πάντα η γενναία κρατική χρηματοδότηση, οι προσλήψεις μόνιμου προσωπικού και οι αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας.

Χωρίς αυτά είναι ουτοπικό να πιστεύουμε ότι θα συνεχιστεί η λειτουργία του, παρά τις διαβεβαιώσεις του Υπουργείου Υγείας”.

δείτε φωτογραφίες στο RadioLasithi

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected