Κατηγορίες
Διάφορα

Το τελευταίο αντίο στον σμηναγό Ευστάθιο Τσιτλακίδη – Κουφέτα και λουλούδια στην κηδεία (vids)

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης πραγματοποιείται σήμερα, Παρασκευή (03/02), στον Γρανίτη Νευροκοπίου στη Δράμα, η κηδεία του 31χρονου σμηναγού Ευστάθιου Τσιτλακίδη, ο οποίος ήταν κυβερνήτης του μοιραίου F-4 Phantom το οποίο κατέπεσε το πρωί της Δευτέρας (30/01/) στα ανοιχτά της Ανδραβίδας.

Στις 10:00 το πρωί θα φτάσει στο χωριό η σορός του και στις 12:00 το μεσημέρι θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία.

Όπως αναφέρει το News247, η οικογένεια του άτυχου νεαρού αποφάσισε κατά τη διάρκεια της νεκρώσιμης ακολουθίας να μοιράσει 1000 κουφέτα και λευκά τριαντάφυλλα σε όσους έρθουν, για να αποχαιρετήσουν τον Στάθη Τσιτλακίδη, καθώς ο 31χρονος ήταν αρραβωνιασμένος και επρόκειτο να παντρευτεί τη σύντροφό του τον ερχόμενο Οκτώβριο.

Η εκκλησία που θα γίνει η κηδεία του 31χρονου πιλότου έχει γεμίσει από νωρίς το πρωί της Παρασκευής (03/02) με στεφάνια. Ένα από αυτά που ξεχωρίζουν είναι εκείνο της οικογένειας του Γιώργου Μπαλταδώρου, πιλότου του μοιραίου Mirage 2000-5, που βρήκε τραγικό θάνατο μετά την συντριβή του αεροσκάφους το 2018.

Σημειώνεται πως ο Γρανίτης, τόπος καταγωγής του 31χρονου πιλότου, είναι ένα πολύ μικρό ορεινό χωριό κοντά στο Νευροκόπι, όπου σημειώνονται χαμηλές θερμοκρασίες. Όλο το χωριό είναι στα “λευκά”, ενώ χιονίζει από το πρωί σήμερα και έτσι οι συνθήκες για την κηδεία γίνονται πιο δύσκολες.

Χθες, Πέμπτη (02/02), σε κλίμα ανείπωτης θλίψης είχε τελεστεί η κηδεία του συναδέλφου του και συγκυβερνήτη του στο μοιραίο F-4, Μάριου Τουρούτσικα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected