Κατηγορίες
Αθλήματα

Στα 5,51 μ. ο Καραλής στο επί κοντώ, ατομικό ρεκόρ για την Καραγιάννη στα εμπόδια, 1,80 μ. η Χριστογεώργου στο ύψος

Ο Εμμανουήλ Καραλής πραγματοποίησε σήμερα τον τρίτο του αγώνα στη σεζόν, στο μίτινγκ του Λοτζ στην Πολωνία.

Ο έμπειρος αθλητής κατέλαβε την έκτη θέση στο επί κοντώ με άλμα στα 5,51 μ., ύψος που πέρασε με την τρίτη προσπάθεια. Ο άλτης του Χάρη Καραλή ξεκίνησε τον αγώνα του στα 5,36 μ. με επιτυχημένη προσπάθεια και μετά το 5,51 μ. δοκίμασε στο 5,61 μέτρα. Ο 24χρονος έχει περάσει φέτος τα 5,83 μ. στο ντεμπούτο του στη σεζόν, επίδοση που θα διεκδικήσει να βελτιώσει στους αγώνες που ακολουθούν. Η επόμενη εμφάνιση του Καραλή θα γίνει την Τετάρτη (8/2) στο μίτινγκ του Τορούν σε έναν ακόμη δυνατό αγώνα.

Ο Έρνεστ Ομπιένα (Φιλιππίνες) ήταν νικητής στο επί κοντώ με 5,77 μ. και χαμένες στη συνέχεια προσπάθειες στα 5,92 μέτρα. Ο Σαμ Κέντρικς (ΗΠΑ) ακολούθησε με 5,70 μ., όσο έκανε και ο Πιοτρ Λίσεκ (Πολωνία), που ήταν τρίτος.

Στο μίτινγκ του Λοτζ άνοιξε τη χρονιά η Αναΐς Καραγιάννη με 8.34 στα 60 μ. εμπ. επίδοση που αποτελεί ατομικό της ρεκόρ.

Η αθλήτρια βρίσκεται σε τροχιά πρόκρισης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Κωνσταντινούπολης, καθώς είναι στην στην 23η θέση στο σύνολο των 32 αθλητών που δικαιούνται να συμμετάσχουν.
Η Καραγιάννη είχε ατομικό ρεκόρ στα 60 μ. εμπ. 8.36 από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού του 2022.

Η Χριστογεώργου 1,80 στο Χουστοπέτσε

Η Ελευθερία Χριστογεώργου συνεχίζει τους αγώνες της στο εξωτερικό, με στόχο μέσα από αυτούς να βρει το ρυθμό της και άλματα ανάλογα των δυνατοτήτων της. Η αθλήτρια αγωνίστηκε σήμερα στο μίτινγκ ύψους στο Χούστοπέτσε, όπου ξεπέρασε το 1,80 μ. και ισοφάρισε το φετινό της ρεκόρ. Η αθλήτρια νωρίτερα ξεπέρασε το 1,70 μ. κι 1,75 μ., ενώ είχε καλά, αλλά άκυρα άλματα στο 1,84 μέτρα. Ο επόμενος αγώνας της Χριστογεώργου θα γίνει στο μίτινγκ του Τρίνετσκ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected