Κατηγορίες
Αθλήματα

Ήττα για Τσιτσιπά και Σκορίλα, μείωσε σε 2-1 ο Ισημερινός

Πέτρος Τσιτσιπάς και Αλέξανδρος Σκορίλας γνώρισαν την ήττα στο διπλό από τους Γκονζάλο Εσκομπάρ και Ντιέγκο Ιντάλγκο με 7-6(4) 6-4, με τον Ισημερινό να παίρνει την πρώτη νίκη του στη σειρά μειώνοντας σε 2-1.

Αυτό σημαίνει ότι ο Στέφανος Τσιτσοπάς που ακολουθεί στην αναμέτρηση με τον Αντρές Αντράντε έχει την ευκαιρία να σφραγίσει την άνοδο για την Εθνική μας ομάδα. Θυμίζουμε ότι την άνοδο στο World Group I εξασφαλίζει η ομάδα που φτάσει πρώτη στις τρεις νίκες.

Όπως αναφέρει το tennis24, το 1ο set κρίθηκε στο tie-break με τους Τσιτσιπά και Σκορίλα να σβήνουν μάλιστα και τα 6 break-points των αντιπάλων τους. Οι παίκτες του Ισημερινού ωστόσο μπήκαν καλύτερα στο tie-break προηγήθηκαν με 4/1 και στη συνέχεια έκλεισαν το set με 7-6(4).

Στο 2ο μέρος του αγώνα Εσκομπάρ και Ιντάλγκο χρειάστηκαν μόλις ένα break στο 7ο game κάνοντας το 4-3 το οποίο και εκμεταλλεύτηκαν αμέσως μετά κάνοντας το 5-3. Τσιτσιπάς και Σκορίλας μείωσαν σε 5-4, ενώ στη συνέχεια έφτασαν και σε break-point (30/40) όμως με τρεις σερί πόντους οι παίκτες του Ισημερινού κλείδωσαν τη νίκη.

Ακολουθεί στη συνέχεια η αναμέτρηση του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Αντρές Αντράντε με τον Νο3 του κόσμου έτοιμο να σφραγίσει την άνοδο για την ελληνική ομάδα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected