Κατηγορίες
Basket

Ο Giannis έκανε δηλώσεις με… συμπαίκτες από το “Make a wish” (vid)

Η παρουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νέα επιβλητική του εμφάνιση που οδήγησε τους Μπακς σε νίκη επί των Χιτ, ήταν ξεχωριστή.

Όπως αναφέρει το basketa.gr, ο “Greek Freak” είχε στο πλευρό του δύο παιδιά από το “Make a Wish”, το γνωστό πρόγραμμα που πραγματοποιεί τις επιθυμίες παιδιών με προβλήματα υγείας. Ο λόγος για τον Χιθ και τον Νόα, με τον Γιάννη να τους μιλάει αρχικά και να τους εξηγεί τι κάνει μετά από κάθε ματς, ενώ έκανε συνεχώς πλάκα μαζί τους κατά την διάρκεια της συνέντευξης.

«Πολλές φορές ο κόσμος δεν θα θυμάται τι έχεις κάνει στο γήπεδο. Ελπίζεις πώς θα το θυμάται, αλλά όταν φύγεις, σε 100, σε 50 χρόνια, ο κόσμος θα θυμάται πώς τον έκανες να νιώσει. Καταλαβαίνω ότι είμαι σε θέση να αγγίξω την ζωή του κόσμου και να τον κάνω να νιώσει όμορφα. Προσπαθώ λοιπόν να αγγίξω όσους περισσότερους ανθρώπους μπορώ και είναι πανέμορφο.

Ο κόσμος και πολλές εταιρείες είναι στο πλευρό μας. Προσπαθώ να επηρεάσω όσο περισσότερο κόσμο μπορώ, γιατί αυτό θυμάται ο κόσμος. Δεν θα θυμάται τι έκανες στο γήπεδο. Ίσως σε 100 χρόνια κρατήσουν ενός λεπτού σιγή. Αλλά αν κάνεις τον κόσμο να νιώσει καλά, θα μιλάνε για σένα για χρόνια στα παιδιά τους, τα εγγόνια τους. Για αυτό θέλω να κάνω τον κόσμο να νιώσει καλά, γιατί μόνο αυτό θα θυμάται», ήταν τα λόγια του ενώ συνέχεια αστειευόταν και… καθοδηγούσε τους συμπαρουσιαστές του.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected