Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

ΣΟΚ στην κοινωνία της Λακωνίας : Ποδοσφαιριστής έβαλε τέλος στη ζωή του!

Σε θλίψη έχει βυθιστεί η Σπάρτη και συγκεκριμένα ο Άγιος Ιωάννης Σπάρτης, καθώς ο 39χρονος Βασίλης Καρτερούλης έδωσε τέλος στην ζωή του.

Όπως αναφέρει το ipliroforia, ο 39χρονος Βασίλης Καρτερούλης αυτοπυροβολήθηκε με την καραμπίνα του. Μέχρις στιγμής οι λόγοι που τον οδήγησαν σε αυτήν την πράξη είναι άγνωστοι.

Το βράδυ της Παρασκευής γράφτηκε ο τραγικός επίλογος στον Άγιο Ιωάννη Σπάρτης. Ο 39χρονος Βασίλης Καρτερούλης αυτοπυροβολήθηκε με την καραμπίνα του. Η οικογένεια του ανέφερε την απουσία του στο τοπικό αστυνομικό τμήμα καθώς δεν είχαν επικοινωνήσει μαζί του από το βράδυ της Παρασκευής. Μετά από αναζήτηση τον εντόπισαν νεκρό στο αγρόκτημα κοντά στο πατρικό του σπίτι.

Ο Βασίλης Καρτερούλης ήταν γνωστός για την ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο καθώς ήταν ποδοσφαιριστής του ΑΟ Σπάρτης, ενώ εργαζόταν σε μεγάλο ξενοδοχείο της περιοχής. Ήταν παντρεμένος και είχε μια κόρη. Λάτρης του ψαρέματος. Το τελευταίο διάστημα δεν αγωνιζόταν λόγω κάποιων προβλημάτων υγείας προσώπου στο οικογενειακό του περιβάλλον.

Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία στο άκουσμα ότι ένας νέος άνθρωπος, πατέρας και σύζυγος, αθλητής και εργαζόμενος, έθεσε τέρμα στη ζωή του.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected