Κατηγορίες
Αθλήματα

Τεντόγλου και Καραλής αγωνίζονται στο Indoor Tour του Τορούν την Τετάρτη (8/2)

Ο Μίλτος Τεντόγλου ολoκληρώνει την Τετάρτη (8/2) το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του στην Πολωνία με συμμετοχή στο Indoor Tour στο Τορούν.

Ο κορυφαίος άλτης του μήκους στον κόσμο άνοιξε τη χρονιά πριν λίγες ημέρες στο Γκέτεμποργκ με άλμα στα 8,12 μ., επίδοση που θα επιδιώξει να βελτιώσει στον αυριανό αγώνα.

Ο άλτης του Γιώργου Πομάσκι από αγώνα σε αγώνα αναμένεται να εμφανίζεται όλο και πιο ανταγωνιστικός, δεδομένο του ότι η προετοιμασία έχει ως κορύφωση το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Κωνσταντινούπολης.

Ο πρωταθλητής Ευρώπης στις δύο προηγούμενες διοργανώσεις κλειστού στίβου θα έχει έντονο συναγωνισμό στο μίτινγκ του Τορούν. Ο Τόμπιας Μόντλερ με φετινό 8,19 μ., ο τρίτος στο παγκόσμιο κλειστού του Βελιγραδίου Μάρτζιους Ντέντι και ο Κουβανός χάλκινος ολυμπιονίκης του Τόκιο Μάικελ Μασό είναι ορισμένοι από τους άλτες που θα συμμετάσχουν στο Copernicus Cup και θα προσπαθήσουν να ..φρενάρουν την πορεία του Έλληνα αθλητή.

Την ευκαιρία να επιστρέψει σε μεγάλα άλματα θα έχει ο Εμμανουήλ Καραλής, στον τέταρτο αγώνα του στη σεζόν. Ο αθλητής έχει περάσει φέτος το 5,83 μ. στο επί κοντώ κι έχει δείξει πως είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Ο άλτης του Χάρη Καραλή επέστρεψε στην Πολωνία εκεί όπου έχει πραγματοποιήσει μεγάλο μέρος της χειμερινής του προετοιμασίας και θα έχει την ευκαιρία να κάνει ένα δυνατό αγώνα.

Ο Έρνεστ Ομπιένα (Φιλιππίνες) με φετινό 5,91 μ., ο Παλ Χάουγκεν Λίλεφος (Νορβηγία) με 5,82 μ. και ο πάντα ανταγωνιστικός Πιοτρ Λίσεκ με φετινό 5,70 μ. δημιουργούν τις προϋποθέσεις για έναν δυνατό αγώνα.

Δείτε συμμετοχές και αποτελέσματα

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected