Κατηγορίες
Εθνικές Ομάδες

Ισόπαλη η Εθνική Κορασίδων με τη Σκωτία

Η Εθνική Κορασίδων ήρθε ισόπαλη 0-0 στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας με την αντίστοιχη της Σκωτίας στο στάδιο Νέας Σμύρνης, ενόψει της συμμετοχής της στην δεύτερη προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος WU-17 η οποία θα διεξαχθεί στη Λιθουανία το διάστημα 24-30 Μαρτίου.

Στο 13ο λεπτό η Ίβιτς νικήθηκε από την Ίνμαν σε τετ α τετ και στο 82′ το σουτ της Ζάγκλη από το σημείο του πέναλτι πέρασε λίγο άουτ. Αυτή ήταν η δεύτερη φιλική αναμέτρηση της Εθνικής Ομάδας απέναντι στη Σκωτία (είχε προηγηθεί η ισοπαλία με 1-1) στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τα προκριματικά της League B του EURO WU-17.

Η σύνθεση της Εθνικής :

Πεταλωτή (82′ Μανουκαράκη), Κώστα (60′ Κιουρεξίδου), Κωνιωτάκη, Ζάγκλη, Φανουράκη (82′ Βλάχου), Φακίνου (60′ Γιοβάνη), Ίβιτς (46′ Βαρσάνη), Βαλκάνη, Παντερή (82΄Θεοδωράκη), Μαρία Ελένη Μούγιου (42′ Γιαννή), Αργυρίου (82′ Μάξ).

Τον αγώνα της Εθνικής Κορασίδων με την Σκωτία στο στάδιο Νέας Σμύρνης παρακολούθησε και ο τεχνικός διευθυντής των Εθνικών Ομάδων Κώστας Κωνσταντινίδης.

Γιώργoς Παπακώστας: “Στόχος η άνοδος στη League A”

Ο προπονητής της Εθνικής Κορασίδων Γιώργος Παπακώστας μίλησε μετά τη λήξη της φιλικής αναμέτρησης με την αντίστοιχη της Σκωτίας, για την προετοιμασία της Εθνικής Ομάδας ενόψει προκριματικών EURO WU-17 και τον στόχο της ανόδου στην League A του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος WU-17.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ethniki Omada (@ethnikiomada)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected