Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

Οι αγώνες ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού απόψε στο “Barok” Coffee-Bar!

Τέσσερα ματς, με τα οποία ολοκληρώνεται η 22η αγωνιστική της Super League, διεξάγονται τη Δευτέρα (13/2). ΑΕΚ και Ολυμπιακός έχουν θεωρητικά το πάνω χέρι αντιμετωπίζοντας Λεβαδειακό και Παναιτωλικό αντίστοιχα, ο ΠΑΟΚ κοντράρεται με τον Αστέρα στην Τρίπολη, ενώ η Λαμία αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ.

Μια άκρως ποδοσφαιρική Δευτέρα η σημερινή και μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους θαμώνες του “Barok” Coffee-Bar, που επιλέγουν ξανά το αγαπημένο στέκι για τις σπουδαίες αναμετρήσεις!

Στις 18:00 ο Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος έχει «αναπνεύσει» βαθμολογικά τελευταία φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ που καλείται να επιστρέψει στις νίκες για να κρατηθεί κοντά στην κορυφή.

Στις 18:30 στην OPAP Arena, η ΑΕΚ θέλει να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί της για τη μάχη της κορυφής, φιλοξενώντας τον Λεβαδειακό, ο οποίος παλεύει για τη σωτηρία στην ουρά της βαθμολογίας.

Η 22η αγωνιστική κλείνει στις 21:00 στο «Γ. Καραϊσκάκης», όπου ο Ολυμπιακός μετά την ήττα από την ΑΕΚ στο Novibet Κύπελλο Ελλάδας πρέπει οπωσδήποτε να πάρει το τρίποντο για τη μάχη της κορυφής φιλοξενώντας τον Παναιτωλικό, ο οποίος παραμένει στη μέση του βαθμολογικού πίνακα.

Το πρόγραμμα:

17:00 Λαμία – ΟΦΗ
18:00 Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ
18:30 ΑΕΚ – Λεβαδειακός
21:00 Ολυμπιακός – Παναιτωλικός

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected