Κατηγορίες
Αθλήματα

Τεράστια πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό του Challenge Cup!

Μπορεί να βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο μετά το 1-3 του πρώτου αγώνα, οι “ερυθρόλευκοι” όμως έκαναν την ανατροπή και προκρίθηκαν στον τελικό του Challenge Cup!

Παρότι έχασαν το πρώτο σετ, πήραν τα επόμενα τρία κόντρα στον Παναθηναϊκό και στο «χρυσό σετ» έκαναν δικό τους το εισιτήριο του τελικού, όπου θα αντιμετωπίσουν τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Βάσει αρχικού προγραμματισμού, τα παιχνίδια θα διεξαχθούν στις 8 και 15 Μαρτίου. Ο πρώτος αγώνας θα φιλοξενηθεί στο Τελ Αβίβ και ο δεύτερος επί ελληνικού εδάφους.

Ιδανικοί αυτόχειρες οι «πράσινοι» που παρότι πήραν το πρώτο σετ «λύγισαν» και παραδόθηκαν στο εξαιρετικό μπλοκ του Ολυμπιακού ο οποίος θα αναζητήσει ακόμη ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο αρχικά στις 8 Μαρτίου στην πρωτεύουσα του Ισραήλ και εν συνεχεία στις 15 Μαρτίου πιθανότατα στο ΣΕΦ.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τον Ολυμπιακό ο Άλεκ Παγένκ, εμφανώς επηρεασμένοι από τα θλιβερά γεγονότα που συνέβησαν στο κλειστό του Αγίου Θωμά το βράδυ της Τετάρτης οι παίκτες του Δημήτρη Ανδρεόπουλου που πέταξαν στα σκουπίδια το μεγάλο προβάδισμα από την νίκη τους στο πρώτο ματς με 3-1.

Τα σετ: (25-22, 25-27, 21-25, 17-25, 6-15)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected