Κατηγορίες
Αθλήματα

Δεν τα κατάφερε η Σάκκαρη στον ημιτελικό του Qatar Open (vids)

Παρά την τιτάνια προσπάθεια που έκανε στο 2ο κομμάτι του ματς, όπου επέστρεψε από πολύ δύσκολη θέση και κατάφερε να στείλει τον ημιτελικό σε decider, η Μαρία Σάκκαρη “λύγισε” στα τρία sets από τη Τζέσικα Πεγκούλα και αποκλείστηκε για 2η συνεχόμενη εβδομάδα, σε ημιτελική φάση WTA διοργάνωσης.

Η Ελληνίδα τενίστρια, όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος, τέθηκε νοκ-άουτ στα ημιτελικά του Qatar Open της Ντόχα, μετά από μια εξαιρετική εβδομάδα, στην οποία μέτρησε τρεις συνεχόμενες νίκες επί αθλητριών του Top25.

Όπως αναφέρει το tennis24, μετά από δυο ώρες αγώνα, η Νο2 του ταμπλό και Νο4 τενίστρια του κόσμου, Τζέσικα Πεγκούλα, επικράτησε με 6-2, 4-6, 6-1 και πέρασε στον τελικό του WTA 500 θεσμού, όπου θα βρει απέναντί της, την υπερηχητική Νο1, Ίγκα Σφιόντεκ.

Η Σάκκαρη, είχε σε κάκιστη ημέρα το σερβίς της, πίσω από το οποίο κέρδισε μόλις 35/85 πόντους και αφού δέχθηκε εννέα breaks από την Αμερικανίδα (9/17 break points), δε θα μπορούσε να ζητήσει πολλά περισσότερα από την αναμέτρηση.

Παρά το γεγονός ότι έκανε δικά της, μόλις 4/13 service games, είχε τον τρόπο βέβαια, να επιστρέψει από το 6-2, 4-2 και να στείλει το ματς σε καθοριστικό set, κερδίζοντας τέσσερα σερί games στο 2ο set!

Το 4-2 της Πεγκούλα έγινε 4-6 υπέρ της Σάκκαρη και η αναμέτρηση πήρε… φωτιά, με τη Μαρία να δείχνει πως έχει σφυγμό.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected